HH.ORG na Torze - 30 Październik (niedziela) Wróbel Ułęż
EmerytRs2 - Czw 27 Paź, 2011 Kto bierze podnośnik i klucz do kół uniwersalny-krzyżowy?
kompresor i ciśnieniomierz?roj - Czw 27 Paź, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
Kto bierze podnośnik i klucz do kół uniwersalny-krzyżowy?
kompresor i ciśnieniomierz?
...i koce grzewcze pum - Czw 27 Paź, 2011
roj napisał/a:
...i koce grzewcze
chyba dla uczestników EmerytRs2 - Czw 27 Paź, 2011 wełniane w kratę
serio, bierzecie ten stuff?Greg - Czw 27 Paź, 2011 Ja mam w aucie zwykły podnośnik i klucz do kół i raczej to biorę. Chyba.
Mamy tego forumowego grilla? Może by zajarać. no name - Czw 27 Paź, 2011 Jak macie grila to ja mam wungiel który mi zalega siema - Czw 27 Paź, 2011 Jak macie grilla i węgiel, to ja wezmę ten podnośnik, klucze i ciśnieniomierz kosmita - Czw 27 Paź, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
Ja będę miał, o ile przyjadęno name - Czw 27 Paź, 2011
kosmita napisał/a:
EmerytRs2 napisał/a:
Ja będę miał, o ile przyjadę
To już nikt nie musi brać
Co z tym grilem ?
Bo dwa worki wungla mam EmerytRs2 - Czw 27 Paź, 2011 niech ktos weźmie nową jednorazówkę, zostawi się ją tam.
Ja na bank nie biore grilla, chyba że takiego mikro z węglem. ale to ze 3 osoby obsłuży na raz
Z KRC ma byc KUI3A sportem ph2no name - Czw 27 Paź, 2011 Zapytam inaczej, macie ochotę na zajedwabistą karkówke z grila ?Bonczek - Czw 27 Paź, 2011 Dajcie znać co z grillem to też się zjawię popitolić Greg - Czw 27 Paź, 2011 Można by ogarnąć jakąś kiełbę, albo ściepa albo każdy we własnym zakresie. Był kiedyś chyba jakiś grill kupiony przy okazji któregoś z trackdayów - myślałem, że może jest.
Ja niestety nie mam żadnego.M - Czw 27 Paź, 2011 Tak jak kupiłem grilla ale go w idiotyczny sposób zdekompletowałem
Nie chce nic mówić ale z ryk dowożą pizze na tor więc może nie warto sobie zawracać głowy kiełbatronami Greg - Czw 27 Paź, 2011 Byłoby trochę ciepła od tego grilla.