HH.ORG na Torze - Wyrazów z ytrc.pl 17 kwietnia (niedziela)
Bart - Sob 16 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
mnie składa choroba, ale się opieram, będę w okolicy 10-11, kasa tak samo jak michool, dam kilka kółek strzelić rabiemu czuwaj
KWA 22W2
Twardziel!Janusz - Sob 16 Kwi, 2011
Tomcat napisał/a:
Miękki siurak !
luz, na Tychy tez kiedyś pojadę, ale Ślązaków dawno nie widziałem, no i Rabarbar napisał mi kilka obiecujących PW, wiec nie mogłem postąpić inaczej
zycie to nie tylko upalanie lub stanie pod marketem zefir - Sob 16 Kwi, 2011 własnie!!!
bede jutro kolo 10:30 jebac zatoki gorzej juz nie bedzie ze mna a madrzejszy juz tez nie bede
bierzecie ze soba jakiegos grilla?
bedzie ze mna m.in. Mucha buahahaJanusz - Sob 16 Kwi, 2011
zefir napisał/a:
bede jutro kolo 10:30 pomylony zatoki gorzej juz nie bedzie ze mna a madrzejszy juz tez nie bede
mistrz, gorzej jak twoja dziewczyna będzie w nocy jeździła na rowerze kurde trzeba dzwonić do ryby niech weźmie kuzynke Bart - Sob 16 Kwi, 2011
zefir napisał/a:
bedzie ze mna m.in. Mucha buahaha
no pięknie
Niech Ankę Muchę weźmie z sobą
jak taki ekip się robi to umyję czarny włoski samochód Janusz - Sob 16 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
jak taki ekip się robi to umyję czarny włoski samochód
ale umyj tylko z zew. lubię jak kiedy wspólnie jeździmy po wyrazowie, tony śmieci w twojej delcie lataja po całym samochodzie Młody Papież - Sob 16 Kwi, 2011 to delte tez bierzesz? zefir - Sob 16 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
zefir napisał/a:
bede jutro kolo 10:30 pomylony zatoki gorzej juz nie bedzie ze mna a madrzejszy juz tez nie bede
mistrz, gorzej jak twoja dziewczyna będzie w nocy jeździła na rowerze kurde trzeba dzwonić do ryby niech weźmie kuzynke
raczej Asia ze mna nie bedzie jechac
bedzie grill???was79 - Sob 16 Kwi, 2011 wow, no to fajne hh spotkanie się szykuje. Trzeba poznać legendy za życia Janusz - Sob 16 Kwi, 2011 będzie LT ??zefir - Sob 16 Kwi, 2011 takze bede na 100%
EL939AV (audio video)
pozdrowson
BART odbierz koma michool_vt - Sob 16 Kwi, 2011 fydi, jedziesz?fydi - Sob 16 Kwi, 2011
Cytat:
fydi, jedziesz?
coś kiepsko to widzę. muszę to jeszcze sobie przeliczyć wszystko. tak czy siak ktoś jedzie z Krakowa? bo może bym się dosiadłmichool_vt - Sob 16 Kwi, 2011
fydi napisał/a:
muszę to jeszcze sobie przeliczyć wszystko.
przeliczasz ile to browarów do wypicia czy jak? Tomcat - Sob 16 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Miękki siurak !
luz, na Tychy tez kiedyś pojadę, ale Ślązaków dawno nie widziałem, no i Rabarbar napisał mi kilka obiecujących PW, wiec nie mogłem postąpić inaczej
zycie to nie tylko upalanie lub stanie pod marketem
Memlaj siuraka dzifko ! Już Cię nie kocham. Życie to nakurwianie po cięciach, a nie pieczenie kiełbaski !