Ogłoszenia komercyjne - Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka
Bonczek - Nie 27 Mar, 2011 Nie chce się mądrzyć ale ta sama opona z każdym rozmiarem w dół skali powinna się zakładać ciężej rasta - Nie 27 Mar, 2011 Że co, he?Bonczek - Nie 27 Mar, 2011 Jak jest w praktyce?rasta - Nie 27 Mar, 2011 Czym większe koło i mniejszy profil tym trudniej. Oczywiście twardość ścianki tez ma duży wpływ na trudność.Bonczek - Nie 27 Mar, 2011 Czas wykminić dlaczego Vlodarsky - Nie 27 Mar, 2011 u mnie jak jest jakas trudnosc to wlasnie to co mowi Rasta i nie moge przytrzymac calosci pod pierwszym progiem... Ale jeszcze sie nie poddalem ani razu wolam kogos i mi pomagaJakarti - Wto 05 Kwi, 2011 Rasciak,
jak u Was z terminami na wymiane? zaje bane?
pytam o czwartek / piatekrasta - Wto 05 Kwi, 2011 W czwartek/piątek zapraszam tylko, że w piątek chcę się dość wcześnie urwać z wiadomych przyczyn Jakarti - Śro 06 Kwi, 2011 oke,
bede dzwonil
thxPiTT - Śro 06 Kwi, 2011 był u Ciebie ostatnio mój ziomek mazdą mx5 w kołami do których nie pasowały śruby Anonymous - Śro 06 Kwi, 2011 rasta ja w pt koło 10 jestem z 6 szt do ubrania rasta - Śro 06 Kwi, 2011
PiTT napisał/a:
był u Ciebie ostatnio mój ziomek mazdą mx5 w kołami do których nie pasowały śruby
Ano był i już o flock pytał
Cytat:
rasta ja w pt koło 10 jestem z 6 szt do ubrania
Miej przy sobie gotówkę PiTT - Śro 06 Kwi, 2011
rasta napisał/a:
PiTT napisał/a:
był u Ciebie ostatnio mój ziomek mazdą mx5 w kołami do których nie pasowały śruby
Ano był i już o flock pytał
Cytat:
rasta ja w pt koło 10 jestem z 6 szt do ubrania
Miej przy sobie gotówkę
hehehe, taaa... odyebało mu lekko na punkcie zabawki
majk go chyba zaraził Jakarti - Czw 07 Kwi, 2011 bede i ja dzisiaj, kolo poludnia rasta - Czw 07 Kwi, 2011 Będziemy gotowi