widzialem na zywo...
jak pamietam to chyba nawet na kobylkach stala
tak tak to prawda
Bad-i - Śro 22 Gru, 2010 w WRC stoi gdzies pod dachem i na kołach, ale naklejki ma nadal Jaco - Śro 22 Gru, 2010 Autko stało chyba do końca pierwszej pętli na serwisie Potem chłopaki się pozbierali i pojechali...Bad-i - Śro 22 Gru, 2010 no nie mam pojecia, w WRC nie wyglada to na zdjecie z serwisu. Zreszta jeden ptak, ciekawe kto go tak zrobil?Jaco - Śro 22 Gru, 2010 tzn stało na serwisie tylko nie wiem po co... rano się rozpakowali , auto stało na kobyłkach potem wszystko spakowali i pojechali..Bad-i - Śro 22 Gru, 2010
Jaco napisał/a:
tzn stało na serwisie tylko nie wiem po co... rano się rozpakowali , auto stało na kobyłkach potem wszystko spakowali i pojechali..
ale postawili auto na serwisie z tymi wszystkimi naklejkami?kubas - Śro 22 Gru, 2010 Dawać foto a nie wy tu jakieś pitu pitu !GeKo - Śro 22 Gru, 2010 Jaco, Jak to po co, skasować za serwis musieli speed555 - Śro 22 Gru, 2010 no wlasnie tez sie zastanawiałem jak widziałem na serwisie ta akcje . przeciez Janika policja dojechała pijanego juz wczesniej duzo , i wiadome było że nie pojedzie...chyba że tak jak Geko pisze - mechanicy samochód na serwis przywiezli, serwisowali go, kilometry oesowe nabijali w powietrzu na kobyłkach a pózniej fakturka do Janika pójdzie Kuner - Śro 22 Gru, 2010 a może po to by stwarzać pozory że np awaria techniczna czy cuś? Nie sądzę że się chwalili tym co się stało Jaco - Śro 22 Gru, 2010
Kuner napisał/a:
a może po to by stwarzać pozory że np awaria techniczna czy cuś? Nie sądzę że się chwalili tym co się stało
I tak wszyscy wiedzieli...106 - Śro 22 Gru, 2010 a laren jeszcze przypadkiem komus innemu serwisu nie robil...?
wydaje mi sie ze cos tam jeszcze bylo... wiec wg mnie oczywiste ze woleli
miec c2r2 pod okiemKuner - Czw 23 Gru, 2010 Hankiewicz od Larena brał furę.Bad-i - Czw 23 Gru, 2010
106 napisał/a:
a laren jeszcze przypadkiem komus innemu serwisu nie robil...?
wydaje mi sie ze cos tam jeszcze bylo... wiec wg mnie oczywiste ze woleli
miec c2r2 pod okiem
Dokladnie drugie auto bierze Hankiewicz, ale nie o to chodzi. Jezeli juz targasz samochod na serwis to zdejmujesz z niego wszytskie naklejki (wtedy w doopie masz akcje tylko chronisz swojego klienta)Jaco - Czw 23 Gru, 2010 Kupiłem WRC i już wiem o jakie naklejki chodzi... nie mam pojęcia kiedy zrobili tą fote, bo mieliśmy w sumie stanowisko serwisowe naprzeciw, i z tego co pamiętam C2 stała nieoklejona... Jak pakowali autko na lawetę też była bez naklejek..