taki okular to zrobi nawet wiatrak z clio maxi super sport, nie widze zadnego podejscia clio.
Marek23 napisał/a:
poprzednie S500 306 koni
od tego williamsem z zatrzymanego tez calkiem sporo dostawalem.leon - Śro 13 Sty, 2010 odgrzeje temat kompresora
chociaz moze dobrze by bylo gdyby jakis moderator wydzieli to z tematu anjasa zeby mu nie zasmiecac killów
do rzeczy
angole poprzez k-tec racing ogromnie sie zbroją, sc +itb ? to bedzie przeciez monstrum .. napisalem do goscia czy moze podeslac wiecej zdjec dla fanów z Pl.. zobaczymy co odpisze wasq - Śro 13 Sty, 2010
leon napisał/a:
odgrzeje temat kompresora
chociaz moze dobrze by bylo gdyby jakis moderator wydzieli to z tematu anjasa zeby mu nie zasmiecac killów
angole poprzez k-tec racing ogromnie sie zbroją, sc +itb ? to bedzie przeciez monstrum .. napisalem do goscia czy moze podeslac wiecej zdjec dla fanów z Pl.. zobaczymy co odpisze
to odrazu jakies ceny niech zapodaja TOXIC - Śro 13 Sty, 2010 przy tym kursie i tak nas nie stac PiTT - Pią 08 Paź, 2010 myślę że to odpowiedni temat a mi właśnie się przypomniało
zanim golf poszedł do żyda zrobiliśmy kilka prób
golf był jednak szybszy, wg. Jakartiego sporo, wg. mnie nie aż tak bardzo
powiem tyle, nowy CTR dostawał większe baty, więc zakładam że Clio jest równe albo nieco szybsze od CTRaanjas - Pią 08 Paź, 2010
PiTT napisał/a:
więc zakładam że Clio jest równe albo nieco szybsze od CTRa