To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Zniknięcie samolotu Air France

M - Pią 12 Cze, 2009

na bazarze wiatraczna
Greg - Pią 12 Cze, 2009

eM napisał/a:
http://wiadomosci.onet.pl/1988337,12,item.html

Cytat:
Dane te świadczą o tym, że nie może być mowy o zamachu terrorystycznym.

No skoro juz tak w onecie napisali to mozemy spokojnie zamykac. Samolot sam sie rozpadł po kolei na kawalki i po klopocie. Rozkreciły mu sie śrupki?

To jest jawna kpina. Nie wiem, czy to bujna fantazja Onetu, czy Sky NEws - naet nie chce mi się sprawdzać.

Cytat:
Samolot linii Air France (...) rozpadał się w powietrzu przez kilka minut. Za tą wersją wydarzeń przemawia przede wszystkim to, że ciała pasażerów Airbusa znajdywane są w miejscach oddalonych od siebie nawet o 50 mil.

Jakiś żart - a odpadł sobie kawałeczek, trochę ludzi się wysypało, za 50 mil odpadł drugi kawałeczek - znów kilka osób wypadło i tak dalej sobie leciał... :crazy:

GeKo - Pią 12 Cze, 2009

Jakiś debil chyba to pisał, przecież prądy morskie to ciała mogą roznieść na kilkaset kilometrów.
anjas - Nie 14 Cze, 2009

http://wiadomosci.onet.pl/1989452,12,item.html

"Ciała były nagie - przecieki ze śledztwa ws. katastrofy Airbusa"... nieźle...

Cartoon - Nie 14 Cze, 2009

Niezła orgia musiała być na pokładzie... :lol:
anjas - Nie 14 Cze, 2009

Cartoon napisał/a:
Niezła orgia musiała być na pokładzie...

:/

Anonymous - Nie 14 Cze, 2009

Cartoon napisał/a:
Niezła orgia musiała być na pokładzie... :lol:

zastanowiłeś się nad tym co napisałeś ??

M - Nie 14 Cze, 2009

Cartoon to jest powazny temat i jak masz pisac takie bzdury to lepiej nic nie pisz.

Uwazam ze to moglbyc efekt uderzenia z duzej wysokosci o tafle wody

Panowie, jak dla mnie jest to jeden wielki przekręt i nie będę tego ukrywał.
Nie wierzę w to, że w obecnych czasach samolot może "zniknąć" i przez 2 tygodnie nikt nie jest w stanie ustalić przyczyn takiego zdarzenia.
Na chwilę obecną nie wierzę w ani jedno słowo napisane przez gazety, czy portale internetowe...

Anonymous - Nie 14 Cze, 2009

Oczywiście masz do tego prawo jednak jakiś szacunek ludziom ,którzy zginęli się należy .
OSKAR - Nie 14 Cze, 2009

Na takiej wysokości jak leciał (przykładowo 14000km n.p.m) to gęstość tlenu w powietrzu jest tak mała,ze mogli normalnie się udusić.
A prędkość spadania sięga 200 km/h.
Lecąc "trackiem" można dojść do 300!!!

Wiec nie dziwie się,ze nie maja wody w płucach.A zderzenie z woda jest takie silne,ze może po prostu mówiąc delikatnie rozsypać ciało.

Przyker ;/ ;/

Ok, zauważ, że to są "przecieki ze śledztwa" - czyli szansa, że jest to prawdziwa informacja jest bardzo znikoma... Każdy kto może będzie próbował zarobić na puszczeniu jakiejś ploty do internetu.
M - Nie 14 Cze, 2009

Zgadza sie, kazda sensacja jest fajna zeby zapchac czas miedzy reklamami.
Wedlug mnie to bylo tak
Lecial sobie samolot, dostal rakietą.
Nikt sie tam nie mogl zblizyc bo np stacjonowaly tam jakies wojska (np usa) i tez nie bylo informacji bo wszystko scisle tajne.
Po 12godzinach jak juz wylowili skrzynki i poplyneli do domu zaczeto szukac samolotu i ludzi.
Zobacznie ze akcje ratownicza rozpoczeto z dziwnym opoznieniem.

Może i to zakrawa na mocno naciągniętą teorię spiskową, ale wg mnie właśnie tak mogło się stać... :/
Z drugiej strony doniesienia, że ciała były nagie kompletnie nic nie wnosi do tematu, ponieważ jest to raczej oczywiste.

OSKAR - Nie 14 Cze, 2009

Ja tam nie wierze w żaden spisek.

Po prostu nie pierwszy raz ten model samolotu ma problemy w lataniu,lodowaniu i czymkolwiek jeszcze.

Wady techniczne,warunki atmosferyczne.Może po prostu walnął ten piorun naprawdę cos się rozszczelniło i dziękuję.Ciśnienie rozrywa cały samolot w drobny mak.