M - Pon 02 Mar, 2009 Ten tor miejscami wyglada jak pole buraczane ale mini kopie worek!fydi - Pon 02 Mar, 2009 ziąb! tobie cała kolumna trzyma się na trytytkach! Anonymous - Pon 02 Mar, 2009 Yeah, trytytek nigdy za wiele , to co widzisz na focie to uszczelnienie osłony przegubu za pomocą reklamówki i trytytek(patent wytrzymał upalanie i 200 km drogi powrotnej), ale totalnym przegięciem są moje klocki na trytytkach, zrobione na szybko bo klocki ferodo są niedokładnie wykonane i zabezpieczenie nie wchodzi Marek23 - Pon 02 Mar, 2009
mi napisał/a:
panda niemal non stop hamuje, delikatnie lewą przytrzymywałem na wszelki wypadek
(spięty tylny dyfer trochę wynosi przód w pierwszej fazie zakrętu )
Dobre,hehe.
Czaja się rozjeździł w miniaku grubo... Aż miło patrzeć.Niemy - Pon 02 Mar, 2009 Jacku Czajku ladnie bokami chodzi strick - Wto 03 Mar, 2009 Z Jacku Czajku fajnie sie jezdziło, tylko mowił ze z balastem mu zle Bart - Wto 03 Mar, 2009 hehe, że tak zacytuję Jacku Czajku: "jak strick wsiadł to miniak przestał jeździć"
Niemy - Śro 04 Mar, 2009 " starly sie prawe opony i amory wyciekly w pizdu"
strick - Śro 04 Mar, 2009 Czuje sie urazony
Niemy wie, jak sie przeprasza Anonymous - Śro 04 Mar, 2009
Niemy napisał/a:
starly sie prawe opony i amory wyciekly w kotka
Niemy - Śro 04 Mar, 2009
strick napisał/a:
Niemy wie, jak sie przeprasza
zrobisz loda, bedzie zgoda strick - Śro 04 Mar, 2009
Niemy napisał/a:
zrobisz loda, bedzie zgoda
Widzicie jak go wyszkoliłem Niemy - Śro 04 Mar, 2009 teee, dlugo Ci znajde TAKSIARZU