niestety od pt nie byłem na forum k-mart - Pon 19 Sty, 2009 A czy nie lepiej kupic od razu R26R? M - Pon 19 Sty, 2009 jest takie powiedzenie - nie sraj do swojego gniazda k-mart - Pon 19 Sty, 2009 Dobra, nikt sie nie zna widze.
Renault kroluje a reszta to .......
Legia Pany!M - Pon 19 Sty, 2009 Mysle ze Krzysiek sie juz naoglądał tych plastikowych śrub i tłoków i chcialby kupic samochód.
anjas - Pon 19 Sty, 2009 Maciek, czy ktoś ma Ci przypomnieć Twoją konwersację z Krzyśkiem na GG w kwestii Clio Sporta?
k-mart - Pon 19 Sty, 2009 Nie no spoko, jazda czolgiem tez moze byc ciekawa.
Bo wirtualne japonskie KM jeszcze go nie interesuja.M - Pon 19 Sty, 2009 Przeciez kazdy wie ze ja tu zartuje i nikt mnie nie bierze na powaznie.M - Pon 19 Sty, 2009
k-mart napisał/a:
Nie no spoko, jazda czolgiem tez moze byc ciekawa.
Bo wirtualne japonskie KM jeszcze go nie interesuja.
Zabolao! Stf - Pon 19 Sty, 2009
eM napisał/a:
Mysle ze Krzysiek sie juz naoglądał tych plastikowych śrub i tłoków i chcialby kupic samochód.
mówisz, że KRzysiek wpadnie CTR'em zmodzonym na 250km n/a k-mart - Pon 19 Sty, 2009 Musze sie jakos bronic. Ostatnio wszyscy jada po mojej marce M - Pon 19 Sty, 2009 NIe no jakby Krzych kupił ctra to by sie forum automatycznie skasowało samo k-mart - Pon 19 Sty, 2009
Stf napisał/a:
mówisz, że KRzysiek wpadnie CTR'em zmodzonym na 250km n/a
PS. Z tobą Stefanku zakończyłem temat. jeśli stać cię na to żeby nie rzucać nędznych podtekstów to bardzo cię proszę.
Michał - Pon 19 Sty, 2009
k-mart napisał/a:
Musze sie jakos bronic. Ostatnio wszyscy jada po mojej marce
hola hola
całym sercem za r36lenny - Pon 19 Sty, 2009 wzialbym golfa = wszechstronność, komfort, moc i prowadzenie
wiele zajebistych aspektów...
na 2giej pozycji jest megana... w Twoim przypadku to chyba byłby rozsądny wybór...