Bart - Pią 09 Sty, 2009 i30 to ceed , więc mają bardzo zbliżone rozmiaryKonradMK - Pią 09 Sty, 2009 i30
4245 dł x 1775 szer x 1480 wys
Ceed
4235 x 1790 x 1480
Ceed jest niby szerszy ale w sumie komfort i tak zależy od wnętrza. racja kiła i hujdaj sa identyczne, dlatego warto kupić tańszy Anonymous - Pią 09 Sty, 2009 yaris jest dla bab czyli nie jest przedłużaczem jak preluda hahahahhahaha znaczy się masz małego?
dla mnie i ceed i i30 mają deski a zwłaszcza liczniki gorzej niż skoda fabia
jak miałbym kupować to na listę wpisał bym w kolejności
jazz
clio
fabia
ceed i i30 bez różnicy
yts wykreśliłem z pierwszej pozycji bo używane nie wchodzą w grę
a w sumie za 50tys mogłbyś mieć 2 yts-y używane hahahahhahaWalle - Pią 09 Sty, 2009 nie jestem zwolennikiem kupowania rzeczy najtańszych
kupno auta to bułka z masłem, czasem wystarczy sam dowód, trzeba jednak wyobrazić sobie, że bedziesz tym autem jeździł codziennie, codziennie je oglądał, pakował, cisnął w pedał, hamował, wyprzedzał czasem TIRa, czasem często parkował w gównianym zapchanym centrum handlowym, a w końcu chciał je sprzedać.
Krótko mówiąc trzeba w nim się czuc dobrze Bart - Pią 09 Sty, 2009
mikson napisał/a:
jak miałbym kupować to na listę wpisał bym w kolejności
yts
yts
yts
yts i yts bez różnicy
hahahahhaha
CHRZANEK - Pią 09 Sty, 2009
Walle napisał/a:
wyprzedzał czasem ITRa
No wiesz ... na integrę to trzeba mieć przynajmniej +250KM mi - Pią 09 Sty, 2009 takie pytanie szybkie - myślałeś o kombiku? Wózek wejdzie, a clio z dużą dupą nie jest wiele droższe...
...choć i tak nie będzie Yarisem używanym...dzik - Pią 09 Sty, 2009
mikson napisał/a:
dla mnie i ceed i i30 mają deski a zwłaszcza liczniki gorzej niż skoda fabia
widziales kiedys jeden z nich na zywo?
ceed jakoscia nie powala, i30 ma duuuuzo lepsze wnetrze, porownywac ich nie moznami - Pią 09 Sty, 2009 można je porównywać, to jest ten sam samochód tego samego koncernu, więc wszelkie porównania wskazujące różnice są jak najbardziej na miejscu. i30 zabija jedną rzeczą: podświetleniem zegarów. Inspiracją były najpewniej fałweje, ale koreańczycy poszli krok dalej i niebiesko jest nieznośnie, na dodatek w tańszych wersjach nie da się tego przytłumić Anonymous - Pią 09 Sty, 2009 tak dziku jeździłem ceedem brat ma firmowego żadna rewelacja jak dla mnie,
normalnie przeciętny samochód nic nie znalazłem co można by wyróżnić
i cena też nie jest moim zdaniem super za nowego
koreańce postęp zrobili ale żeby się zachwycać? zwłaszcza Ty dziku lubiący francuzy ?
Cytat:
nie jestem zwolennikiem kupowania rzeczy najtańszych
raczej chciałeś napisać używanych
a teraz coś o niezawodności anjas napisz co robiłeś i jaki miałeś przebieg w swoim używanym ytsie jeżeli mogę Cię o to prosić
bo ja nie ma nic do napisania w 4roku eksploatacji poza tarczami z przodu ale mój nie ma 50tys od nowości, nic nie stuka puka w zawieszeniu więc to nie jest pewnie przekładnia
oczywiście zamykamy temat używanego ytsa
ja kupił bym nowego jazz, największy bagażnik dla dziecka , tylko to jest hąda która nie skręcaanjas - Pią 09 Sty, 2009 ale to nie temat o yts. Wala go wykluczył, bo za mały dla rodziny.
O bezawaryjności yts pisałem już kilka razy - jak ktoś będzie chciał to znajdzie Anonymous - Pią 09 Sty, 2009 tnx Walle - Pią 09 Sty, 2009
mikson napisał/a:
tak dziku jeździłem ceedem brat ma firmowego żadna rewelacja jak dla mnie,
normalnie przeciętny samochód nic nie znalazłem co można by wyróżnić
i cena też nie jest moim zdaniem super za nowego
koreańce postęp zrobili ale żeby się zachwycać? zwłaszcza Ty dziku lubiący francuzy ?
Cytat:
nie jestem zwolennikiem kupowania rzeczy najtańszych
raczej chciałeś napisać używanych
a teraz coś o niezawodności anjas napisz co robiłeś i jaki miałeś przebieg w swoim używanym ytsie jeżeli mogę Cię o to prosić
bo ja nie ma nic do napisania w 4roku eksploatacji poza tarczami z przodu ale mój nie ma 50tys od nowości, nic nie stuka puka w zawieszeniu więc to nie jest pewnie przekładnia
oczywiście zamykamy temat używanego ytsa
ja kupił bym nowego jazz, największy bagażnik dla dziecka , tylko to jest hąda która nie skręca
o przepraszam, moj accord skręca
przećwiczyłem kilka razy nagłe omijanie róznego typu idiotów - mokro, sucho - zawsze pewnie
żeby tylko jeszcze po tej wawce nie palił 11-12 literków ostatnio....(latem 9-10)
P.S o waszym ulubionym yarku - mocował ktos nosidełko w 3drzwiowym ałcie???? Moja żona nie chce pP - Pią 09 Sty, 2009
Cytat:
o przepraszam, moj accord skręca
OSKAR napisał/a:
Next red light.
Stajemy obok siebie i otwieramy szybki.
Wiec ja jak jakis krejzoj do kolesia:
O: Czesc,powiedz mi dlaczego twoja Honda nie skreca??
H: Yyyyyy....Mmmmmm.....HHHmmmm...(Do tego dziwny grymas bezradnisci na twazy).
O: No stary przeciez to TYPE R i masz naprawde profi zawiaz,wiec powiedz dlaczego to nie skreca???
H: YYYy.....??!!?!M....(Uśmiech rozpaczy i zażenowania).
Anonymous - Pią 09 Sty, 2009 ja mam yts 5d wygląda fatalnie ale wkłada się nosidełko i mocuje fotelik łatwo