strick - Nie 01 Lut, 2009 Ja byłem dalej tak nawalony, ze nie wiedziałem dobrze co robie Młody Papież - Pon 02 Lut, 2009 dobrze było dziewczęta... szkoda tyko że wsyzscy tak szybko uciekli... GeKo - Pon 02 Lut, 2009 Panowie czy to było na Uroczysku?strick - Pon 02 Lut, 2009 Wczoraj?
Wczoraj bylismy w ligocie.Anonymous - Pon 02 Lut, 2009 Hehehe, przypomniało mnie się jak cisnęliśmy z penego gejowskiego kolesia który miał calibrę z rejestracją DW<cośtam>AJ (DWAJ-wybitnie gejowski numer rej. )
Więc Dżon, przerejestruj furexa Marek23 - Pon 02 Lut, 2009 Podobno coś w czwartek w Wyrazowie ma się dziać...?mi - Pon 02 Lut, 2009 podobno, ale o porze raczej dla mnie niedostępnej...Marek23 - Pon 02 Lut, 2009 Myślałem, że dasz się karnąć pugiem...załamka.106 - Pon 02 Lut, 2009
Marek23 napisał/a:
Myślałem, że dasz się karnąć pugiem...załamka.
clio skonczone? gotowe do walki? co w temacie sie dzieje?Marek23 - Pon 02 Lut, 2009
Cytat:
clio skonczone? gotowe do walki? co w temacie sie dzieje?
Skrzynia padnięta, a nie mam czasu zająć się tematem obecnie. Ale jutro wracam do domu i coś spróbuję ogarnąć... Dlatego chętnie wpadnę na Wyrazów Chyba, że macie dziś jakiegoś upalaniowego spota w Kraku Młody Papież - Wto 03 Lut, 2009 Andre, gejowska rejestracja, bo wrocławska
Marek, nie płacz, dam Ci się przejechać kupeją... m.in. Crzanek był 'niebowzięty' (pozatym obiecał pomuka ej!) strick - Pią 13 Lut, 2009 A moze by tak i w ta niedziele sie spotkac?Bart - Pią 13 Lut, 2009 jestem za
raczej jestem na miejscu, ale generalnie im później tym lepiej.strick - Pią 13 Lut, 2009 Ja sie dowiem jutro czy bede na miejscu... Moze do wawy pojade.
A jak by co, to stała miejscówka?Janusz - Pią 13 Lut, 2009 ehh na tym slunsku to w ogóle spotów nie ma...;p apropo spotów i śląska.... to moja foka sie dzisiaj z fabia z gliwic spotkała