Niemy - Wto 25 Lis, 2008 a jakby mnie bylo stac na prosie to bym je kupil i pierdolil to ze bedzie mi sie skrzynia jebac i czekac na auto zanim naprawia, albo odmowia naprawy bo wylaczylem esp Marek23 - Śro 26 Lis, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Za różnice w cenie ile bym miał tych skrzyń biegów ??
10 ??
Panowie halo ??
Braliscie to pod uwagę ??
Co too za argument? Czemu cały świat jara się autem któym nie można dobrego bokazapiąć na śliskim, bo tracisz gwarancję. Jak sobie od czasu do czasu robisz start z launch control to skrzynia padnie, płacisz 20 tysięcy dolarów i jeszcze czekasz na wymianę. A właściciel porsche w tym czasie rucha dziwki na mieście(a może nawet Twoją, bo dostałeś zastępczą Primere i nie ma szacunku na mieście). Do tego trenuje non stop i klepie Ci na ringu 20 sekund. Czy to jest dobry argument, by nie kupować tego złomu?Bad-i - Śro 26 Lis, 2008 zaczynają się coraz mocniejsze słowa - proszę o spokój bo zamknę ten temat !!M - Śro 26 Lis, 2008 Prawda leży pewnie po środku.
Czekam Marku na twoj komentarz w tym poście, po tym jak bedziesz mial przyjemnosc poupalac gtra gdziekolwiek.ps - Śro 26 Lis, 2008 wlasciwie to sie jeszcze nie zdecydowalem co wole , ale:
Nissan zrobil fakap ze skrzynia - to raczej fakt. Pewnie juz to poprawiaja, wiec za 2 miesiace nie bedzie tematu.
Ci co planuja zamowic swojego GT_Ra w przyszlym roku, moga spac spokojnie KonradMK - Śro 26 Lis, 2008 I wiadomo jakie auto wystąpi w kolejnej części F&F.M - Śro 26 Lis, 2008 Preluda aka bąk fotelowyBad-i - Śro 26 Lis, 2008 widze ze tutaj nadal trwa zaciekla dyskusja co lepsze...... Wczoraj dlugo gadalem z eM na ten temat. Rzeczywiscie Nissan zrobil fajne auto za co ma duzy plus, rozumiem tez ze kwestia zakupu takiego auta pozostaje tylko i wylacznie do decyzji kogos kto nosi sie z takim zamiarem. Do mnie przemawia natomiast jeden fakt, rozumiem ze nissan jest tanszy i nawet niech bedzie szybszy (czysta teoria), ale kupujac auto supersportowe chcialbym miec pewnosc ze auto ktorym jade budowali ludzie z wielkim know-how, specjalisci od budowy samochodow sportowych, dodatkowo i co chyba najwazniejsze nie borykac sie z zadnymi problemami i niedociagnieciami ktore sila rzeczy musza naraz wystepowac w Nysie.rasta - Śro 26 Lis, 2008
ps napisał/a:
Nissan zrobil fakap ze skrzynia - to raczej fakt. Pewnie juz to poprawiaja, wiec za 2 miesiace nie bedzie tematu.
Ci co planuja zamowic swojego GT_Ra w przyszlym roku, moga spac spokojnie
Dokładnie, w nowszym modelu nie będzie LC . Czyli prawda jest taka, że będzie znacznie wolniejszy w sprincie. Też mi qarwa rozwiazanie...pP - Śro 26 Lis, 2008
KonradMK napisał/a:
I wiadomo jakie auto wystąpi w kolejnej części F&F.
i będzie miało lakier "kameleon" rasta - Śro 26 Lis, 2008
pP napisał/a:
KonradMK napisał/a:
I wiadomo jakie auto wystąpi w kolejnej części F&F.
i będzie miało lakier "kameleon"
Ciekawie ile skrzyni zarżną podczas kręcenia M - Śro 26 Lis, 2008 Ja tez mysle ze czesc osob tutaj mysli ze nissan dotąd robił micre i primere a tu nagle wyskoczył z krzaków z jakims plastikowym gtrem.
Proponuje wiec poczytać troszkę o historii tej lini i takich tam.
Mojej uwagi nie kieruje do nikogo konkretnego, tylko do osob ktore "nie wiedzą".M - Śro 26 Lis, 2008 Fajny portal... polecam
http://www.nissansportsca...hp?categoryid=1
Cytat:
Nissan won it's first race back in 1936 with a single seater in Japan
Nie chce czegokolwiek oceniac, ale dobrze jest znac fakty.Bad-i - Śro 26 Lis, 2008 a ja czuje sie odpowiedzialny i częsciowo wywołany do tablicy. Dlatego jeszcze raz podkreśle, Nissan jest w tym podobny do innych - rzeczywiscie robi micre, almerę , 350 z itd.... Ale takich jak on jest wielu, chocby Toyota, Honda, Peugeot czy Renault (smiej sie smiej ale oni maja chyba wieksza historie sportowa niz Nissan). Dla przykładu podobna historie maja inni producenci ktorzy produkują zwykłe uliczne auta ale w swojej gamie mają coś sportowego.
Teraz dochodzimy do momentu gdzie te powyższe porównujemy do producenta który od lat długie i robi auta strickte sportowe. Można oczywiscie porównać GTra do 911 - ale gdzie cała technologie Nissana do koncernu Porsche
ot tyle KonradMK - Śro 26 Lis, 2008 Kiedyś to było. I Renault robiło lepsze auta. I co z tego?
EDIT
Badi mnie wyprzedził. Nissan może ssać pałę Renault jeśli chodzi o przeszłość.