To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Policja może wszystko

Bart - Wto 16 Lut, 2010

chciałem tylko zauważyć, że miejsko-drogowe opowieści Kamilarowera są mocno osadzone w realiach miasta stołecznego - ZAWSZE padają dokładne nazwy ulic i skrzyżowań :]
KonradMK - Wto 16 Lut, 2010

Bad-i napisał/a:
Kamilbike napisał/a:
Co do Policji. Jakies 10 dni temu po odebraniu samochodu od zioma ktory mi heble ogarnial jechalem sobie grojecka i dojezdzalem do dickensa. Na kazdym pasie pare fur, tylko prawy do skretu i jazdy na wprost wolny no to migacz i na ten pas, dojechalem z wbita 2 majac ok 30-35kmh, zapalilo sie zielone i dalem gazu zeby przeskoczyc przed samochod ktory nawet nie ruszyl. mijajac skrzyzowanie moze mialem 60kmh, wywalilem migacz ze zjezdzam na prawy pas bo moj sie konczyl, wbilem 3, 4 i majac 80kmh dojezdzalem do korotynskiego.

z prawego skrajnego zjezdzales jeszcze na prawy ?? :]

Dla Kamila w Warszwie jest jeszcze spejalny prawy pas zwany pasem zieleni lub chodnikiem :D

Kamilbike - Wto 16 Lut, 2010

Ten z ktorego zjezdzalem byl bardziej prawy od tego na ktory zjechalem :P Czyli prawszy sie konczyl i dlatego przeskoczylem na mniej prawy ktory potem stal sie prawniejszym ;) bart ja podaje ulice zebys wiedzial ktoredy jezdze ;D
Mandatu nie dostalem, zostalo upomnienie i dmuchanie w alkomat. Ja i alkomat :lol2: U mnie to nawet wino sie przeterminuje :P Pan tez troche sie poczepial przodu samochodu, ale jakos sie wytlumaczylem ze dopiero zlozony idlatego taki pociety xD