...no ale wciąż czekamy na fotki wygenerowane przez noxa...
krakowskie foto autobusu - kupiłem se lanserskie fioletowo-tęczowe tarcze to się chwalę:
Anonymous - Śro 28 Maj, 2008 slabo ugotowane mi - Śro 28 Maj, 2008 to nie był tor, to efekt przejechania 60-konną pandą kajotesowej trasy długiej na niecały kilometr michool_vt - Czw 29 Maj, 2008 jak nie nox to ja zapodam
nox napisał
ok zapodam jeszcze parę Odrazu mówie że fotek nie potrafię robić Zato chciałem dobrze
Michool na 3 kółkach
Bojowa Panda
Mi tą astrę prowadził słowami ... MAAAgia...
saxoloty tam takie sobie ...
i na koniec qbus
106 - Czw 29 Maj, 2008 nox brawo - fajne foty.. next time wpadam pugiem i prosze o seszyn Anonymous - Czw 29 Maj, 2008 chyba wporzo taka nawierzchnia nie? duze przerwy miedzy plytami? w ogole duzo tam miejsca jest? sa jakies pytania? qbus - Czw 29 Maj, 2008 kurcze no sa miejsca gdzie sa dziurki i trzeba uwazac, proba generalnie byla ulozona tak zeby te dziury omijac ale w jednym miejscu trzeba bylo albo psuc tor albo celowac zeby zlapac dziure miedzy kola, przerwy miedzy plytami? hm jak sie jedzie to sie nie odczuwa miejsca jest od chuja a tnie opony strasznie ta nawierzchnia... jeden wielki minus.Grzesiek VTS - Pią 30 Maj, 2008
106 napisał/a:
nox brawo - fajne foty.. next time wpadam pugiem i prosze o seszyn
a kied bedzie smiganie mamy juz jakis termi na oku