"ministrze skręcania" - powiniene¶ nauczyć kolega qbusia skręcać bo chyba co¶ mu kiepsko idzie fydi - Czw 17 Kwi, 2008
Mick napisał/a:
"ministrze skręcania" - powiniene¶ nauczyć kolega qbusia skręcać bo chyba co¶ mu kiepsko idzie
ale qbus był pilotem Mick - Czw 17 Kwi, 2008
fydi napisał/a:
Mick napisał/a:
"ministrze skręcania" - powiniene¶ nauczyć kolege qbusia skręcać bo chyba co¶ mu kiepsko idzie
ale qbus był pilotem
wiem... i dlatego napisałem "kolege qbusia" bo nie wiem jak się nazywa kierowca fydi - Czw 17 Kwi, 2008
Mick napisał/a:
wiem... i dlatego napisałem "kolege qbusia" bo nie wiem jak się nazywa kierowca
aha aha Ľle Cię zrozumiałem.
P.S. Przemek qbus - Czw 17 Kwi, 2008
Cytat:
"ministrze skręcania" - powiniene¶ nauczyć kolega qbusia skręcać bo chyba co¶ mu kiepsko idzie
mi sie wydaje ze podrozowanie bokiem do przodu tez do latwych nie nalezy... CHRZANEK - Pi± 18 Kwi, 2008
qbus napisał/a:
mi sie wydaje ze podrozowanie bokiem do przodu tez do latwych nie nalezy...
No pewnie
Ja nie wiem czego się ten Mick tak czepia Sam by wsiadł i pokazał ...
Mnie się foty MEGA podobaj± - agresja 100% qbus - Czw 29 Maj, 2008 http://video.google.pl/vi...016650305&hl=pl
wrzuciłem materiał dla potomnych... 106 - Pon 30 Mar, 2009 podbijam ... do rajdu juz mniej niz miesiac
z tego co dzis ustalilem ten regulaminowy limit zalog 70 rsmp / 50 rpp jest dosc
plynny i raczej nie bedzie sztywno przestrzegany wiec nie ma sie co napinac.
chodzi o laczna pojemnosc trasy... a do rsmp nie spodziewaja sie wiecej niz
30, 40 zalog...M - Pon 30 Mar, 2009 mistrz materiał michool_vt - Pon 30 Mar, 2009 czuje się jakbym pierwszy raz widział ten filmik
widać, że były bardzo szybkie próby...
wiadomo już co¶ o próbach? jakie zmiany w stosunku do zeszłego roku?
w tym roku również trzymam kciukersony za załogę obajtek/wróbel, fura mocna i już gotowa (szacun),
dawaj niusy qbus jak co¶ się bedize działo ciekawego qbus - Pon 30 Mar, 2009 zmiany w stosunku do zeszlego roku...w zasadzie trasa przebiega po tych samych oesach... w pucharze lecimy lanckorone (jechana w tamtym roku) z troche zmienionym poczatkiem oesu i harbutowice (nie jechane przez nas w tamtym roku) bardzo szybki odcinek... mam wrazenie ze co niektorym moga sie tam skrzynie skonczyc i pewnie bedzie problem z hamulcami bo zaraz na poczatku i na koncu oesu sa mega wielkie spadania.
nasze auto jeszcze nie do konca gotowe... jeszcze hamulec i ustawienie zawiasu.fydi - Wto 31 Mar, 2009 Podobno rajd krakowski i elmot s± zagrożone i mog± się nie odbyć. Orlen się wycofał i nie maj± kasy. To prawda czy tylko jakie¶ plotki?