MotorSport - I Runda Samochodowych Mistrzostw Tychów 2008, 9 marzec
Anonymous - Sob 15 Mar, 2008
Cytat:
Mi to się wogóle zdawało, że masz licencję, ale może Cię z kimś innym pomyliłem.
Mam.
Ale autka nie bede na razie opisywal, moze kiedyś
PozdroLoko - Sob 15 Mar, 2008 Czyli to Ty jesteś tym kierownikiem tajpuara, z któym kiedyś Marek miał się ciąć o pieniążki na oesie w lesie ?? (ale piękny rym )Anonymous - Sob 15 Mar, 2008 yes
Ale mial sie skontaktowac po powrocie za jakies 2 miesiace czy jakos tak Marek23 - Nie 16 Mar, 2008 Hehe, z oesikiem sprawa otwarta...wlasnie wkladam klatke, wiec fura rozebrana, Jak zloze to w czerwcu mozna cos uczynic, tylko jedziemy bez nielegalek, na czystym terenie Anonymous - Nie 16 Mar, 2008 uznajmy ze ustepuje ja klatki nie mam
dzidziusia oczekuje , kobieta by mnie zabila jak bym sie tak narazal na utrate zycia
Musza wytarczyc tory (tychy, poznan itp) wiec zapewne sie spotkamy nie raz na imprezach
Z reszta chodzi o udowodnienie kto jest "szybszy" czy ktore auto jest "szybsze"?
co do kierowcy to nie czuje sie dobry wiec tu masz juz wygrana!
Podro i do zobacznia pewnie w TychachMarek23 - Nie 16 Mar, 2008 Spoko ziom, bez spinki... Na Poznan bardzo chetnie, nigdy nie bylem.Anonymous - Nie 16 Mar, 2008 Na Poznaniu jest rewelacyjna jazda:
http://www.streetracing.p...topic=52796&hl=
Moze sie uda Ci wcisnąć
Tu http://forum.sss.org.pl/v...ecc261&start=45 juz za puzno ale napewno ktos odpadnie, to mozna sie zapisac do rezerwowych i dac swoje namiary i ze jestes chcetny odkupic wolne miejsceMarek23 - Nie 16 Mar, 2008 Dzieki, wpisze sie tam na liste rezerwowa, moze akurat...
Niezle auta tam jada...bez znajomosci toru to chyba moim clio klepie tyly.Bad-i - Wto 18 Mar, 2008
kubas - Wto 18 Mar, 2008 Marek chyba startowal w konkurencji na palenie laka !!
Fajne fotki !!CHRZANEK - Wto 18 Mar, 2008
kubas napisał/a:
Marek chyba startowal w konkurencji na palenie laka !!
A ja myślałem że mu renówka olej bierze mi - Wto 18 Mar, 2008 to Narcyz przecież - wsadzi w wypucowany fur najbardziej opalonego pilota, jakiego uda mi się znaleźć i śmiga na tor palić gumy, że niby wielki ścigant Marek23 - Śro 19 Mar, 2008 Palenie gumy to najpiękniejsza część motorsportu, nie znacie się... lukp - Nie 23 Mar, 2008
maciekha napisał/a:
Witam wszystkich!
To ja , z tego czarnego type-r'a