Michał - Sob 08 Gru, 2007 nic nie zrozumiałem co ty napisałeś
wczesniej piszesz ze sti szybsze
teraz ze evo ...Loko - Sob 08 Gru, 2007 Musisz przeczytać jeszcze raz ,
tak prosto w dwóch zdaniach, to Evo X w tym pierwszym teście jest wolniejsze od STi, a EVO IX jest szybsze od sti 2006 w niejednym teście Anonymous - Sob 08 Gru, 2007 ale też nie w każdym. Takie proste to to nie jest Marek23 - Nie 09 Gru, 2007 Dla mnie proste ja siusiak Petera Northa... Evo 9 rządzi, dzisiaj widzałem białe i nie ma bata, scooby się chowa. Evo 9 zrobiło najlpepszy czas na torze? Zrobiło. A X mnie rozczarowała. Ale, sorry, kiedy będzie mnie stać na posiadanie samochodu, który pali 30 litrów na 100 km to przy kupnie będę wybredny i ściągnę sobie skądś Evo 9 w dobrym stanie. A wszystkim, którzy nie mają dobrej bajerki na dziwki, pozostawiam kupno nowego STI, może w końcu poruchacie... Poza tym sorry, jeździłem STI 05 i Evo 8 MR, więc mogę powiedzieć co mi bardziej leży. Dochodzi jeszcze jedna sprawa. Tor moi drodzy to nie jest terytorium ani Evo, ani STI. Na ładnym równym torze jadąc EVO lub STI można zasnąć z nudów. Niech porównają Evo i STI na śliskim wąskim odcinku i wtedy będziemy gadać.
Pozdrawiam wszystkich fanów EVO. A fanom nowego STI, życzę dużo dobrego i pamiętajcie, jak wam nie poklei guma na krętym, to moża blacharka z Lanosa spasuje. Zawsze taniej.Janusz - Nie 09 Gru, 2007
Marek23 napisał/a:
Dla mnie proste ja siusiak Petera Northa... Evo 9 rządzi, dzisiaj widzałem białe i nie ma bata, scooby się chowa. Evo 9 zrobiło najlpepszy czas na torze? Zrobiło. A X mnie rozczarowała. Ale, sorry, kiedy będzie mnie stać na posiadanie samochodu, który pali 30 litrów na 100 km to przy kupnie będę wybredny i ściągnę sobie skądś Evo 9 w dobrym stanie. A wszystkim, którzy nie mają dobrej bajerki na dziwki, pozostawiam kupno nowego STI, może w końcu poruchacie... Poza tym sorry, jeździłem STI 05 i Evo 8 MR, więc mogę powiedzieć co mi bardziej leży. Dochodzi jeszcze jedna sprawa. Tor moi drodzy to nie jest terytorium ani Evo, ani STI. Na ładnym równym torze jadąc EVO lub STI można zasnąć z nudów. Niech porównają Evo i STI na śliskim wąskim odcinku i wtedy będziemy gadać.
Pozdrawiam wszystkich fanów EVO. A fanom nowego STI, życzę dużo dobrego i pamiętajcie, jak wam nie poklei guma na krętym, to moża blacharka z Lanosa spasuje. Zawsze taniej.
Dzięki za życzenia:D a co do rządzenia wśród evo....:) to dal mnie na Evo VI nie ma bata Ale i tak po mimo tego wszystkiego jestem za STI nie ważne za jakim ważne ze za STI.. dla mnie te trzy literki to legenda..... Fakt może już nieco podupadła w najnowszym wydaniu, ale wiadomo ze legendarne może być tylko to co umarło polll - Pon 10 Gru, 2007
te poszerzenia sa calkiem fajne
r26rulez - Pon 10 Gru, 2007 w dzisiejszym AŚ byl opis nowej sti- duza moc, duzo niutkow ale najlepsze to te 5,9 do 100km/h
a mialo byc takie szybkie Bad-i - Wto 11 Gru, 2007 Marek23, musze z toba pogadac na temat EVO VI, VII, VIII i IXAnonymous - Wto 11 Gru, 2007
r26rulez napisał/a:
w dzisiejszym AŚ byl opis nowej sti- duza moc, duzo niutkow ale najlepsze to te 5,9 do 100km/h
a mialo byc takie szybkie
A nie jest?
Poniżej 6 sek to powoli nie jest, a przede wszystkim to nie czas do setki jest najważniejszy.Vlodarsky - Wto 11 Gru, 2007
mAbZ napisał/a:
a przede wszystkim to nie czas do setki jest najważniejszy
tylko do 200 Bad-i - Wto 11 Gru, 2007
mAbZ napisał/a:
r26rulez napisał/a:
w dzisiejszym AŚ byl opis nowej sti- duza moc, duzo niutkow ale najlepsze to te 5,9 do 100km/h
a mialo byc takie szybkie
A nie jest?
Poniżej 6 sek to powoli nie jest, a przede wszystkim to nie czas do setki jest najważniejszy.
przy takiej mocy i 4 łapach czas nie jest imponujacy.
Zgodze sie z toba ze czas do 100 nie jest wazny ale w przypadku auta 4x4 bardzo duzo on mowiCHRZANEK - Wto 11 Gru, 2007 Mnie by wystarczylo...
A "stare" ile mialo?? 5,5 ??
A lancek 9 ??Bad-i - Wto 11 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Mnie by wystarczylo...
A "stare" ile mialo?? 5,5 ??
A lancek 9 ??
ja uwazam ze takie potwory powinny miec maksymalnie 5,5 do paki. Przeciez to sie musi odpychac na dole, ja takim samochodem nie musze jezdzic powyzej 160 km/hAnonymous - Wto 11 Gru, 2007 Tego ostatniego przyznam się, że nie rozumiem?
Jak to nie musisz jeździć powyżej 160? Dlaczego? LOLBad-i - Wto 11 Gru, 2007
mAbZ napisał/a:
Tego ostatniego przyznam się, że nie rozumiem?
Jak to nie musisz jeździć powyżej 160? Dlaczego? LOL
bo nie kręci mnie jazda powyzej 160 km/h na ulicy. Wole dojechac do krzyzowki, rzucic boka, pojsc rondo bokiem, wjechac polonezem w las pelny sniegu. Do jazdy powyzej 160 km/h to wole wygodnego tapczana ktorym bez stresu i komforcie przejezdzam 1100 km do Austrii na narty np.
Moze jestem inny ale wole palowac w przedziale 0-160, i koniecznie gdzies gdzie moge krecic kierownica i trzymac samochod w kontroli. Powyzej wymienionej predkosci bokami juz raczej sie nie lata