KonradMK - Czw 29 Lis, 2007 a mi się dzi¶ ¶niło że robiłem zajebiste boki moim chrupkiem (kombi) po placu w jakim¶ małym mie¶cie, gdzie obok mnie mieszkały jakie¶ znane czarnuchy (50cent i kto¶ tam jeszcze) k-mart - Czw 29 Lis, 2007 hihihi
Sniegu brak a przelecze pozamykane.CHRZANEK - Czw 29 Lis, 2007 Nagrale¶ ???
Ja bym chętnie to obejrzal...KonradMK - Czw 29 Lis, 2007 co? mój sen? będzie jutro w polsacie o 20 PiTT - Czw 29 Lis, 2007
KonradMK napisał/a:
a mi się dzi¶ ¶niło że robiłem zajebiste b±ki
nie musiałe¶ się z nami dzielić
Stacho - Czw 29 Lis, 2007 K-Mart ja to chciałbym wystartowac ale jak by było troszke sniegu to by było fajnie a tak to nie chce skatować opon...Misiek_lbn - Czw 29 Lis, 2007 nalewek nigdy nie szkoda
ale do upalania nienajlepszy pomysł, maj± tendencje do gubienia bierzników z tego co zauważyłem u co poniektórych
i nie pitol o oponach, albo jeĽdzisz albo Ci szkoda samochodu...szymlorek - Czw 29 Lis, 2007 pokatowali¶my troche Corse po OSach nikonu, nawet fiat robiacy dzisiaj za auto serwisowe dzielnie pokonał kilka zakrentów z tyłem lekko wytr±conym z równowagi nie mniej jednak na szywniejszym twardszym zawiasie małego opla nie wyposażonego w elektroniczne cuda wszystko jest o niebo prostsze ! Stacho - Nie 02 Gru, 2007 No i po finałowym mini sprincie...
Było 52 zawodników troszke się działo )
Wynikiem się nie chwale bo wstyd k-mart zabije mnie za winik k-mart - Pon 03 Gru, 2007 mow, ja tam tylko tak pisalem dla motywacji, nigdy w niczym nie startowalem Stacho - Pon 03 Gru, 2007 Hehe
Jakos poszło !
Chyba jak na amoatora i debiutanta który startował 1 raz nie było Ľle...
Narazie Clio oddane do warsztatu i się odbudowywuje...Loko - Sob 15 Gru, 2007 Jeah i dzi¶ znów kolejne paredziesiat km po ¶niegu doliczone do CV
Zrobiło się troszke zimniej po wieczór, popruszyło ¶niegiem, i wioskowe dróżki białe
Dużo zabawy, dużo boków i dużo nauki, no i z każdym km nabiera sie wprawy, chociaż punkty hamowania i same hamowania to nadal czarna magia Vlodarsky - Pon 17 Gru, 2007 A więc kiedy Kasia poszła na szkolenie ja wyjechałem sobie w okolicach Poronina/Zakopanego do takiego lasku gdzie jest ubita ¶niegowa droga. Było genialne słońce i mnóstwo ¶niegu. Starałem się ogarn±ć balansowanie gazem w zakręcie i jazdę na lew± nogę. Ani razu nie wypadłem bo prędko¶ci nie były szalone ale mega frajda była !!!! wieczorem z Kasi± zrobili¶my tam zdjęcia. Jak zgram to pokaże.Marek23 - Pon 17 Gru, 2007 Vlodi, ta droga kręta? Wrzuć fotki...Vlodarsky - Pon 17 Gru, 2007 nie mam fotek drogi całej tylko jednego miejsca tak naprawdę... ale mi się bardzo podobało. Jak dla amatora ¶wietne miejsce do nauki. Może uda mi się z googli z góry Ci pokazać o co mi cho.