MotorSport - Legenda umarła, czyli nowa Impreza WRC
CHRZANEK - Czw 08 Lis, 2007 mAbZ - dla mnie to oczywiście też byl absurd.
Ale kolega Lagadula twierdzil ze to wymóg technologiczny.
Niestety nie potrafil wytlumaczyć czemu to mialo sluzyć...
Wg mnie agresywny styling nic więcej.r26rulez - Czw 08 Lis, 2007
Marek23 napisał/a:
Dla mnie Subaru RIP
dwa tygodnie temu mialem okazje przejechac sie kawałek nowym wrx ( nie seryjne mial tylko hamulce i tlumik) i moge smiało potwierdzic ze to co powiedział Marek niestety sie zgadza:( jedyne na plus to 4 łapy.Anonymous - Pią 09 Lis, 2007
Bad-i napisał/a:
nowa impreza jest o iles tam lzejsza a
0-100 jest wolniejsza o 0.2 sekundy od WRX 218 KM
0-100 jest wolniejsza o 0.6 sekundy od WRX 230 KM - w poprzedniej budzie my07
a predkosc maksymalna to juz wogole dramat 209 km/h w nowej w porownaniu do 225 w starej :570:
czym wiecej czytam zachodnie testy nowej imprezy to tym bardzie sie załamuje. Na kazdym tescie ten samochód dostaje po dupie od imprez z poprzednich lat. A najwieksze gapy sa miedzy obecna impreza a tą poprzednia tez 2.5 litra. Masakra normalnie jezeli chodzi o czasy.
Mówisz tu chyba o WRX, bo czasów STi jeszcze chyba nikt nie zna?
Ciekawe dlaczego miałaby być wolniejsza, skoro silnik ten sam i jest lżejsza, możesz mi to wyjaśnić?grzech - Sob 10 Lis, 2007 mAbZ: moze wlasnie dzieki takim "nowinkom" jak nowyc wydech ? sam silnik to nie wszystko.Marek23 - Sob 10 Lis, 2007 Moze te nowe konie sa po prostu papierowe. 2.0 fsi z VW ma 150 koni, ale czy to ta sama co 150 kucy Willego, pomiajac mase obu aut? Chyba nie... Poza tym, serio ciezko sie doszukac pozytywnych stron w nowej Imprezie. No chyba, ze jestes zwyklym Kowalskim...Anonymous - Sob 10 Lis, 2007 Dodaj, że mówisz o WRX-ie, bo zdaje mi się że tu wszyscy mylą WRX-a z STi.
O tym ostatnim na razie bardzo niewiele wiadomo, nie ma żadnych konkretnych danych co do osiągów.Loko - Nie 11 Lis, 2007 Nie no prosze Cie, nie wiem za kogo nas uważasz , ale uwierz mi że każdy tutaj odróżnia wrx od sti
Wszyscy pisza o wrxie, ale jesli nowy wrx okazał sie totalną kupą to na razie nie ma podstaw żeby sądzić ze sti będzie super olśniewające.
Chociaż tak jak pisałem bardzo bym chciał zeby sti zaskoczyło prowadzeniem in plus, bo to jego ostatnia szansa.Anonymous - Nie 11 Lis, 2007 Nie zapominajmy, że Subaru jednak chce wygrywać rajdy.
Trzymam za to kciuki, bo ten nadmuchany hatch owszem, bardzo mi się podoba :556:Bad-i - Nie 11 Lis, 2007
mAbZ napisał/a:
Nie zapominajmy, że Subaru jednak chce wygrywać rajdy.
Trzymam za to kciuki, bo ten nadmuchany hatch owszem, bardzo mi się podoba :556:
to ze sie podoba to zupelnie inna kwestia. Jakbys przeczytal ten temat od poczadku to bys wiedzial ze chodzi glownie o osiagi nowego WRXa w porownaniu do poprzednich.
Temat zaczal kolega Lagadula ktory bardzo zachwala nowa Impreze..... my po przeczytaniu kilku testow doszlismy do wniosku ze ta nowa impreza wcale nie jest taka super hiper, co najwanizejsze jest wolniejsza od poprzednikow (a byl wczesniej podany przyklad ze nowa impreza na probie sportowej objechala Impreze w spec. N12 - ale wiedzial bys to gdybys przeczytal to o czym wczesniej pisalismy).Stacho - Nie 11 Lis, 2007 Te wszystkie nowe auta Imprezy,Lancery to ni w dupe ni w oko
Najładniejsza Impreza to była 1 generacja a Lancery to EVO 5/6
Jednak samochody GTI z lat 90 to jest to i tak zostanie !anjas - Nie 11 Lis, 2007
Stacho_16V napisał/a:
Te wszystkie nowe auta Imprezy,Lancery to ni w dupe ni w oko
nie no... nowe EVO jest coolLoko - Nie 11 Lis, 2007
mAbZ napisał/a:
Trzymam za to kciuki, bo ten nadmuchany hatch owszem, bardzo mi się podoba :556:
Tyle ze wygrywanei rajdów ma się nijak do tego jak cywilna wersja będzie jezdziła, a o tym tutaj rozmawiamy Stacho - Nie 11 Lis, 2007 Nowe EVO to kopa gdzie ten syl ?Loko - Nie 11 Lis, 2007
Stacho_16V napisał/a:
Nowe EVO to kopa gdzie ten syl ?
A po Polsku to co to znaczy? k-mart - Nie 11 Lis, 2007
Loko napisał/a:
mAbZ napisał/a:
Tyle ze wygrywanei rajdów ma się nijak do tego jak cywilna wersja będzie jezdziła, a o tym tutaj rozmawiamy
Moim zdnaniem troche ma to wplyw, rama karoserii prawie zawsze jest taka sama, rozstaw osi. A na podstawie tego mozna juz powiedziec czy bedzie sie do czegos nadawac czy nie.