To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???

saxorulez - Pią 20 Lip, 2007

FreeMan napisał/a:
Tak sobie pomyslalem ze moze podzielimy sie 2 kategorie. Do 90KG i 90KG +
Ja ze swoja waga 100Kg nie mam zadnych szans z Marcelem albo 206Gti .

też jestem za bo widze ze nie mam z nimi szans :D

Michał - Pią 20 Lip, 2007

łuka, ja ciebie naklepałem w lublinie ?? :D
Jakarti - Pią 20 Lip, 2007

wezcie pod uwage, ze Darek latal bardzo szybko i wykrecil dobry czas, a najlzesjszy nie jest.. wygral ze mna, a ja jestem chudy jak patyk..

mysle, ze mozemy latac tak jak teraz bylo, a np po zaliczeniu wszystkich torow cos zmienic.

ps strasznie mnie bola plecy tuz nad tylkiem.. bede przynosil sobie poduszke pod dupe :D zabawa byla super - glownie fair play Kondzia jak spychal ludzi na bandy.. jakby czolgiem jechal. z rzeczy charakterystycznych to smrod paliwa, czasem za bardzo slizgajacy sie gokart. mily akcent: dziewczyna 206 GTI ;)

super zabawa!
trzeba by teraz ustalic jakis termin zeby wszyscy byli.
ja wracam 19 08.

Anonymous - Pią 20 Lip, 2007

dobra cos ogarne z tym terminem... dam znac w nast tyg i napewno bedzie to 28.08 bo od 29 ja jade za 2-3 tyg ;)

panowie ja tez nie mam szans z 206tka .... adam wazy 65kg!!!!!!!!!!!!! ale czy w F1 jest podzial na wagi grubaski hehehehehehe ja wazne obecnie 78,5 :) a jaratki chyba jest lzejszy ode mnie ....

w sumie to chyba ma byc milo i sympatycznie pałki co /!??!?!?!

KonradMK - Pią 20 Lip, 2007

no fakt udzielił mi się duch carmaggedonu ale uprzedzałem nie? ;) zresztą potem Marcel mnie wyprzedził przez opony więc jest 1:1. Tylko Freeman został pokrzywdzony ale wygrał więc chyba mnie nie znienawidził :D

Free i tak mial najefektowniejszego dzwona na ostatnim zakrecie :D
KonradMK - Pią 20 Lip, 2007

II miejsce dla Michała jak wjechał w słup zupełnie bez powodu :D

to Freeman wjechal w slup przed wjazdem na pit lane :)

zapomnialem motyla noga dodac!!

ZNOWU BYLEM CZWARTY!!! JAK W LUBLINIE! JAK KUBICA!!!!!!!!!!!!!! LOL :d

Dariano - Pią 20 Lip, 2007

to sa mistrzostwa HH.org panowie nie ma sie co mazac chyba najwazniejsza jest zabawa :564: ja jak wychodzilem z karta mialem banana na twarzy nie wiem tylko czy z radosci ze juz skonczylem czy ze tak mi sie podobalo :DDDDDD

Jakarti napisał/a:
zapomnialem motyla noga dodac!!

ZNOWU BYLEM CZWARTY!!! JAK W LUBLINIE! JAK KUBICA!!!!!!!!!!!!!! LOL :d

ale walka z dariano bylo bardzo zacieta - normalnie jak mustangi :573:

AHA :D

Dzieki Panowie za mile słowa dot. organizacji, ale to my wszyscy tworzymy to przedstawienie a ja dałem tylko bodziec ktory niektorzy podlapali :P

oby frekwencja byla jeszcze lepsza i walka jeszcze bardziej zacieta :)

nastepna eliminacja bedzie IMOLA okolo 28 sierpnia , potem we wrzesniu Carefour Bemowo, nastepnie jak bedzie pomiar czasu to M1 i znowu BC, IMOLA, CB, M1 (jak bedzie otwarte w co watpie) - bedzie dobrze ;)

FreeMan - Pią 20 Lip, 2007

Marcel 08 napisał/a:
Free i tak mial najefektowniejszego dzwona na ostatnim zakrecie :D

Jakarti napisał/a:
to Freeman wjechal w slup przed wjazdem na pit lane :)

raczki odmowile posluszenstwa.... :)

ja wracam 22.08.07 wiec mysle ze uda nam sie rozegrac nastepna eliminacje w pelnym skladzie :)

Maciek - Pią 20 Lip, 2007

Troche ciemne te fotki. Ale dupa jestem i nie zlookałem ze program tematyczny jest ustawiony na inny niż sportowy przez co to rozmazane powychodziło.

tylko na imoli to pomiary czasu to dziwne sa. to znaczy bardziej przypisanie ich do danego karta. np na wynikach nie ma kartow ktore jechaly i odwrotnie... no i dziury sa takie fajne ze dupa boli :)