To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [grupowo] Fotele SPEED

kubas - Nie 04 Lis, 2007

taki fetysz :572:
qbus - Nie 04 Lis, 2007

Loko napisał/a:
No to jak to w końcu jest ?

Dolny pas rozpinasz :) ... klamra jest wygodniejsza w uzytkowaniu niz takie pasy 4 pkt jakie sprzedaja oni na allegro, latwiej sie zapina i rozpina takie pasy.

mi - Nie 04 Lis, 2007

to fakt - pod względem roz-/zapinania tańsze pasy s± do dupy :/
Loko - Nie 04 Lis, 2007

qbus napisał/a:
Loko napisał/a:
No to jak to w końcu jest ?

Dolny pas rozpinasz :) ... klamra jest wygodniejsza w uzytkowaniu niz takie pasy 4 pkt jakie sprzedaja oni na allegro, latwiej sie zapina i rozpina takie pasy.

No to rozumiem już :D , ja tez bym dzi¶ kupil 3 calowe z centralna klamra i chyba co najwazniejsze z klamrami zaciskajacymi dlugosc pasa, bo takie jak ja mam jesli nie sa spiete mocno, to sie ta niby samoblokujaca sprzaczka poluĽnia.

Bad-i - Pon 05 Lis, 2007

Panowie wrzuce to tutaj, mam mozliwosc zakupu dwoch foteli Renault Sport (takie chyba jak ma Freeman czy Marek. Nie maja homologacji ale pasuja do clio "maxi". Sa w dobrym stanie, ile myslicie mozna za takie fotele dac i czy ja sie w to zmieszcze wogole??
Marek23 - Pon 05 Lis, 2007

O jakie fotele dokładnie chodzi, bo nie do końca zrozumiałem? Ja w moim clio mam kubły Bimarco...
FreeMan - Pon 05 Lis, 2007

takie Bad-i ??

pamietam ze caly srodek ze sporta ludzie sprzedawali po 3tys.zl. chyba .

Bad-i - Pon 05 Lis, 2007

Marek23 napisał/a:
O jakie fotele dokładnie chodzi, bo nie do końca zrozumiałem? Ja w moim clio mam kubły Bimarco...

kurcze nie mam przy sobie zdjecia, ale wydawalo mi sie ze ktos u nas z forum ma taki fotel. Nie wiem czy nie Dzik w 5ce

chodzi o kubły Renault Sport - maja taka naszywke nawet. Niestety ogloszenie tej bialej 5ki z Krakowa juz jest gdzies zamkniete, ona chyba takie miala.

ja mam takie jak sa na zdjeciu ktore zalaczylem.
Bad-i - Pon 05 Lis, 2007

nie nie, mi chodzi o typowe fotele kubełkowe renault sport. Niestety z tego co czytam to chyba jednak fotele tez beda musialy miec homo :(

takie??

to sa fotele z Clio Sport z wersji CUP

Marek23 - Pon 05 Lis, 2007

Bad-i napisał/a:
homo :(

Are U homo?

Bad-i - Pon 05 Lis, 2007

FreeMan - nie. Tamte wygladaja prawie jak bimarco czy sparco
qbus - Pon 05 Lis, 2007

czyli zwykle kubly z naszywkami renault sport... jeszcze bez homologacji a pewnikiem z utracona... 600 zl za komplet... sorry ale znaczek renault sport mozna samemu wyszyc. wiecej w zyciu bym nie dal.

qbus napisał/a:
czyli zwykle kubly z naszywkami renault sport... jeszcze bez homologacji a pewnikiem z utracona... 600 zl za komplet... sorry ale znaczek renault sport mozna samemu wyszyc. wiecej w zyciu bym nie dal.

ja wlasnie na speedach chce takie wyszyc Renault Sport :)

pytanie z innej beczki:

Czy ktos wie, gdzie moglbym sie przymierzyc do Speeda III i RC ?? Jakis sklep, gdzie mozna sobie w takim kuble klapnac?