To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Felga 16, biała do Clio,jaka?

Anonymous - Czw 01 Mar, 2007

gud czojs marek z felga czekam na fotki
Niemy - Pią 02 Mar, 2007

strick napisał/a:
Niemy ja mam czarna skóre dla Ciebie

no prosze, jutro ja odbiore bo bede w kato :)

Anonymous - Pią 02 Mar, 2007

ej chlopaki, wiem, ze jestem nowy, ale mam doswiadczenie w ucieczkach przed policja, niestety wszystkie konczyly sie zlapaniem, ale byly inne priorytety :P mam juz czarno-brazowa kurtke zimowa, dwie komorki i blond dziewczyne, moze byc? :D
Marek23 - Pią 02 Mar, 2007

Cytat:
gud czojs marek z felga czekam na fotki

zięki ziombel za pdosunięcie mi tej feluni....
kaloh1 napisał/a:
ej chlopaki, wiem, ze jestem nowy, ale mam doswiadczenie w ucieczkach przed policja, niestety wszystkie konczyly sie zlapaniem, ale byly inne priorytety :P mam juz czarno-brazowa kurtke zimowa, dwie komorki i blond dziewczyne, moze byc? :D

Trzeba będzie zrobić małe szkolenie z uciekania przed psami, mi się nawet kiedyś udało uciec w Austriii. W Polsce też, ale raz nie wyszło, bo droga była zamknięta i Maruś dostał za swoje.

Poza tym to spoko, tylko muszę pogadać z Niemym, on jest z gliwic i ma czarne saxo. Pełna gangsterka, zobczymy co powie...

Niemy - Pią 02 Mar, 2007

co powie? ... nie ma juz czarnego saxo :567:

alee moze jeszcze odzyje

strick - Pią 02 Mar, 2007

Niemy nie łam sie! Saxo jeszcze bedzie smigało i to lepiej niż do tej pory :)
DeeS - Sob 03 Mar, 2007

apropo felg.

Wysylalem mejla do jacky sport. odnosnie ceny felg Pro Race 1 Team dynamic. 15'

Kod:
Cena felgi Pro Race 1 - 252,30 netto / 1 szt  + dopłata za kolor white 13,00 netto/ 1 szt

Zastanawiam sie nad ta felga. Ktos cos podpowie co do srebnego saxo mozna wsadzic ?
Cena do 1200-1300 zł

Moze byc uzwyka ale. Pomysl ?
Felga musi byc rajdowa:D

Loko - Sob 03 Mar, 2007

No to ta felga się mieści w twoim predziale, brutto to wychodzi koło 310 zł za sztuke, ja bym sie nie zastanawiał na twoim miejscu tylko brał i to koniecznie w kolorze matt black. Do srebrnego znaczenie lepiej to pasuje.

[ Dodano: Sob 03 Mar, 2007 ]
AAAaa no i weź pod uwage ze ta felga ma szerokośc 7 cali, serja w saxo 6, nie znam się na tym więc nie powiem Ci jaka opona na to się zmieści i jak to będzie pasowało do saxofona.

nox - Sob 03 Mar, 2007

a ktoś ma wogole doświadczenie z takimi Team dynamic ? można znaleźć coś ładnego i przytym widze cena jest umiarkowana tylko jak pod względem wytrzymałości felg ? czy po pierwszym upalaniu niebedzie pokrzywiona??
Loko - Sob 03 Mar, 2007

Z tą ceną to jest włąśnie ogromne zaskoczenie dla mnie, bo z tego co pisze na stronce to te felgi są kute!!! wiec na pewno wytrzymałe i do tego są cholery lekkie.
DeeS - Sob 03 Mar, 2007

a moze to Euro ?:D no ale napisali by...:>

Loko ja mam 7 cali te srebne wiec no problem.

Loko - Sob 03 Mar, 2007

No to elegancko, jak dla mnie zajebista felga, super wzór, bardzo łądna, kolor jaki chcesz, 6 kilo wagi (ultralegera waży chyba 5,3 kg), kuta czyli wytrzymała no i pasuje do saxofona :D , Jak bede sie przesaidał na 15 cali to juz wiem jaka felge chce mieć :D
DeeS - Sob 03 Mar, 2007

to jaki kolor brac ?

czarny czy bialy ?

Moze zrobic ktos VT srebnego saxo z biala i czarna felga PRO RACE 1

nox - Sob 03 Mar, 2007

wg mnie do drebnego lepsze będą czarne :)

[ Dodano: Sob 03 Mar, 2007 ]
choć w stanach pro race jest oferowany też jako dark grey wiec moze coś takiego ?? :)

no i w usa cena około 125$

Loko - Sob 03 Mar, 2007

wg mnie do srebrnego matt black najlepiej pasuje, jak wróce do domu to postaram się coś zkleić w psp.