witamy kolegę...Anonymous - Pon 06 Lut, 2006 Hm..no to skoro powinnam sie tu przywitac to się witam.... Jestem Aneta, a no i wita się mój samochodzik Opel Astra II sporting ...KonradMK - Pon 06 Lut, 2006 Piszesz jedną ręką? saxorulez - Pon 06 Lut, 2006 witaj Aneta... fajnie że dołączyłaś do nas.. jak masz to wklej jakies foty samochodu do działu PIMP MY RIDE i miłego użytkowania forum. A tak wogóle co to za wersja SPORTING??Anonymous - Pon 06 Lut, 2006 to 3 drzwiowy samochodzik obniżony ze sportowym zawieszeniem i takimi tam...pochwale sie niedługo w domu zamieszcze zdjęcie:)KonradMK - Pon 06 Lut, 2006 Prawdziwa kobieta... czarny jest i szybko jeździ Anonymous - Pon 06 Lut, 2006 ja kocham czarne samochody...saxorulez - Pon 06 Lut, 2006 i dobrze bo to forum dla ludzi co kochaja samochody.. Niemy - Pon 06 Lut, 2006
saxorulez napisał/a:
i dobrze bo to forum dla ludzi co kochaja samochody..
nie..nie.. Saxorulez...Aneta napisala ze kocha CZARNE samochody
witamy na forum nowa kierowniczke Anonymous - Pon 06 Lut, 2006 to i ja powitam kolezanke saxorulez - Pon 06 Lut, 2006 girlz... już możecie sobie spot zorganizować normalnei Niemy - Pon 06 Lut, 2006 widze ze mamy nastepnego VTS'a na forum
kolega chmura sie zarejestrowal-witamysaxorulez - Pon 06 Lut, 2006 z chmura to jest tak.. ja go zarejestrowałem bo to jest leń i obibok straszny.. wysłałem mu maila z hasłem i nazwą urzytkownika.. Niemy - Pon 06 Lut, 2006 aha :570:KonradMK - Pon 06 Lut, 2006 ale pisać za niego nie będziesz?