To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2012

qbica - Śro 05 Wrz, 2012

Jaco napisał/a:
Dobrze, to ja muszę się zabrać z kubicą w takim razie :]

musze juz zaczac Age na to przygotowywac ;D a flaszka juz przygotowana :]

qbus - Śro 05 Wrz, 2012

To zapraszam jak coś na strefe serwisową po rajdzie... my siedzimy zawsze do wypuszczenia aut z parku zamkniętego :)
Mick - Wto 11 Wrz, 2012

Jest lista zgłoszeń na Rajd Wisły:
http://auto-slaski.katowi.../1347363995.pdf

klasy legend nie wklejam, bo Czajki nie ma na liście :P

qbus - Wto 11 Wrz, 2012

Dziś robiliśmy zapoznanie z trasami Wisły, w piątek nie dam rady a organizator bez problemu wyraził na to zgodę (duży +). Generalnie w stosunku do poprzedniego roku zmiany trasy też uważam za kolejny plus tej imprezy. Bardzo mało długich prostych, sekcje zakręt w zakręt, mieszanka równego gładkiego asfaltu z partiami po wyrypie :)
Jest kilka fajnych miejsc na oglądare, np. łącznik szutrowy na 3 oesie (nowa sekcja) fajnie równo gładko z 5 i 6 zakrętami, czy prawy hak z szutru na asfalt na 2 odcinku gdzie bez podparcia się łapą się nie obejdzie, my na zapoznaniu na 3-4 razy tam skręcaliśmy.

Jedyne co w tym wszystkim mi się nie podobało to mega zjeżdżona trasa, widać ślady opon na hamowaniach, nawet w newralgicznych miejscach jak hamowania na/przed/po szczycie do ciasnych zakrętów, trochę wyjeżdżone cięcia... no chyba że wszyscy lokalesi to "miejscowi matadorzy" :)

Koto - Czw 13 Wrz, 2012

No to wujeczki, jak się umawiamy na sobotę?
Janusz - Czw 13 Wrz, 2012

gadac gadac, a ja się dostosuje:) które miejsce najlepsze na ogladare??
GeKo - Czw 13 Wrz, 2012

Wszystko wskazuje że ja też będę, ktoś z Niemcowni jedzie ze mną, albo ja się z kimś zabiorę może?
martin.h - Pią 14 Wrz, 2012

Ja mogę się zabrać :)
qbus - Pią 14 Wrz, 2012

Polecam Hotel Harjan w Jastrzębiu, Pani anulowała naszą rezerwację bo przyszedł ktoś inny i nie raczyła nas o tym fakcie poinformować, bidulek Mick jeździł w nocy do Rybnika za noclegiem... dramat :)
106 - Pią 14 Wrz, 2012

sorry qbus... nie wiedzialem ze to wy tam mieliscie rezerwacje ;D :>
Bart - Pią 14 Wrz, 2012

:hhe:
Anonymous - Pią 14 Wrz, 2012

Bart-jedziesz??mozna jakiegos dzwona na zywo zobaczyc :hhe:
iQ - Pią 14 Wrz, 2012

Jak bedzie jakis dzwon to zrobcie fote

Bart - Pią 14 Wrz, 2012

rabarbar napisał/a:
Bart-jedziesz??mozna jakiegos dzwona na zywo zobaczyc :hhe:

eeee, nuda. Wolę filmiki w necie :]

Koto - Pią 14 Wrz, 2012

0:15
0:51
2:26
6:25 - w tym roku jechane w odwrotnym kierunku, długa prosta, hamowanie z spadem na końcu i pierwszy zakręt przechylony trochę do zewnątrz, może coś z tego będzie ;D

Z tych miejsc bym wybierał.