Dobrze, to ja muszę się zabrać z kubicą w takim razie
musze juz zaczac Age na to przygotowywac a flaszka juz przygotowana qbus - Śro 05 Wrz, 2012 To zapraszam jak coś na strefe serwisową po rajdzie... my siedzimy zawsze do wypuszczenia aut z parku zamkniętego Mick - Wto 11 Wrz, 2012 Jest lista zgłoszeń na Rajd Wisły:
http://auto-slaski.katowi.../1347363995.pdf
klasy legend nie wklejam, bo Czajki nie ma na liście qbus - Wto 11 Wrz, 2012 Dziś robiliśmy zapoznanie z trasami Wisły, w piątek nie dam rady a organizator bez problemu wyraził na to zgodę (duży +). Generalnie w stosunku do poprzedniego roku zmiany trasy też uważam za kolejny plus tej imprezy. Bardzo mało długich prostych, sekcje zakręt w zakręt, mieszanka równego gładkiego asfaltu z partiami po wyrypie
Jest kilka fajnych miejsc na oglądare, np. łącznik szutrowy na 3 oesie (nowa sekcja) fajnie równo gładko z 5 i 6 zakrętami, czy prawy hak z szutru na asfalt na 2 odcinku gdzie bez podparcia się łapą się nie obejdzie, my na zapoznaniu na 3-4 razy tam skręcaliśmy.
Jedyne co w tym wszystkim mi się nie podobało to mega zjeżdżona trasa, widać ślady opon na hamowaniach, nawet w newralgicznych miejscach jak hamowania na/przed/po szczycie do ciasnych zakrętów, trochę wyjeżdżone cięcia... no chyba że wszyscy lokalesi to "miejscowi matadorzy" Koto - Czw 13 Wrz, 2012 No to wujeczki, jak się umawiamy na sobotę?Janusz - Czw 13 Wrz, 2012 gadac gadac, a ja się dostosuje:) które miejsce najlepsze na ogladare??GeKo - Czw 13 Wrz, 2012 Wszystko wskazuje że ja też będę, ktoś z Niemcowni jedzie ze mną, albo ja się z kimś zabiorę może?martin.h - Pią 14 Wrz, 2012 Ja mogę się zabrać qbus - Pią 14 Wrz, 2012 Polecam Hotel Harjan w Jastrzębiu, Pani anulowała naszą rezerwację bo przyszedł ktoś inny i nie raczyła nas o tym fakcie poinformować, bidulek Mick jeździł w nocy do Rybnika za noclegiem... dramat 106 - Pią 14 Wrz, 2012 sorry qbus... nie wiedzialem ze to wy tam mieliscie rezerwacje Bart - Pią 14 Wrz, 2012 Anonymous - Pią 14 Wrz, 2012 Bart-jedziesz??mozna jakiegos dzwona na zywo zobaczyc iQ - Pią 14 Wrz, 2012 Jak bedzie jakis dzwon to zrobcie fote
Bart - Pią 14 Wrz, 2012
rabarbar napisał/a:
Bart-jedziesz??mozna jakiegos dzwona na zywo zobaczyc
eeee, nuda. Wolę filmiki w necie Koto - Pią 14 Wrz, 2012
0:15
0:51
2:26
6:25 - w tym roku jechane w odwrotnym kierunku, długa prosta, hamowanie z spadem na końcu i pierwszy zakręt przechylony trochę do zewnątrz, może coś z tego będzie