M - Sob 17 Mar, 2012 Jaki kask na miasto?
Nie jeżdżę drogami tylko ścieżkami Bart - Sob 17 Mar, 2012 rowerowykamil - Sob 17 Mar, 2012 dopasowany
no dobra, ja wczoraj z pracy strzeliłem sobie rundkę do domu zahaczając o Powsin 12 km poszło leciutko
Bardzo zadowolony z nowego rowerku.
Ex rower Jakiego już u Anjasa. Oby dobrze mu się sprawował martin.h - Sob 17 Mar, 2012
mi napisał/a:
Eeeeee, zaraz! Przypomniał mi się koncept z jesieni - robimy na śląsku dużego rowerowego spota. Nic nie mówię - wiosna idzie, może już czas coś zacząć ogarniać, hę?
+1
Ja wczoraj wyczyściłem koło, nasmarowałem i rozpocząłem sezon
A na montaż czeka już nowy nabytek, trzeba tylko zrobić w nim przegląd i zmienić skok na 100 mm
bizon - Sob 17 Mar, 2012 dobry widelec was79 - Sob 17 Mar, 2012 Wszyscy pedałują
M napisał/a:
Jaki kask na miasto?
Nie jeżdżę drogami tylko ścieżkami
Młoda jest zadowolona, więc zdecydowanie różowy:
anjas - Sob 17 Mar, 2012
kamil napisał/a:
Ex rower Jakiego już u Anjasa. Oby dobrze mu się sprawował
Jest lux, Agnieszka przyjechała nim z Warszawy w 35 minut. Bardzo zadowolona (chyba z roweru, bo niby z czego innego miała by się cieszyć) kamil - Sob 17 Mar, 2012 hm, coś tam wspominała, żeby dobrze napompować...opony. Ale jak tak, to super ! Bad-i - Nie 18 Mar, 2012 kobieta mnie dzisiaj bije - zmusila mnie zeby odkurzyc rowery
kupione 3-4 lata temu (przebieg na moim 34 km )
edit: mam jednak nabite prawie 50km
ruszamy do sklepu po karkówke
musze sie przyznac ze umylem troche na odpier... się
EmerytRs2 - Nie 18 Mar, 2012
M napisał/a:
Jaki kask na miasto?
Nie jeżdżę drogami tylko ścieżkami
OMP Star : Bad-i - Nie 18 Mar, 2012 OMP star nie ma klipsów pod HANSa EmerytRs2 - Nie 18 Mar, 2012 wszystkie rzeczy do sportu kupuję w lidlu
ale Hansa jeszcze nie widziałem
idę zrobię foto kasku ścierwa, z lidla (kupiony rok temu)
ps: wczoraj kupiłem spodenki rowerowe w lidlu za 35 zł.
wcześniej spodnie do biegania, koszulkę oraz buty =120,-zł. (aczkolwiek, zakupiłem też nike z promo w go sporcie )no name - Nie 18 Mar, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
idę zrobie foto kasku ścierwa,
zrób też foto w spodenkach Bad-i - Nie 18 Mar, 2012 a dla Mi to i bez Jaco - Nie 18 Mar, 2012 Ja też w ten weekend odkurzyłem rower i na początek przejechałem dwie trasy po jakieś 18 km.. Trzeba będzie zacząć jeździć regularnie