GeKo - Czw 30 Gru, 2010 Zdobyłem dziś 2 takie maluchy
W jednym nie działała żarówka, wiec rozkręciłem, patrzę H3 12v 55W. Poszedłem do sklepu, pytam Panią czy ma takie, ona że ma. Pytam się a mocniejszcze to się trafiają?
100W mogą być? Biorę Świecą jak na francuza przystało na żółty kolor
Także jak nic nie poknocę przy montażu to 200W z przodu będzie siedzieć speed555 - Czw 30 Gru, 2010 9 stycznia w Tarnowie WOŚP - jescze 3 mioejsca pozostały na SuperOes - moze ktos chetny?
Nie wiem ja się szykuję właśnie zmontowalem wiązke do halogenów, ale widzę ze muszę dać mocniejsze kable bo się grzeją.qbica - Czw 30 Gru, 2010 ja walcze z hamulcami, zapiekl sie przedni zacisk od strony kierowcy i ledwo co odbija, a przy kazdym hamowaniu lece bokiem w prawą strone jak jutro nie znajde gdzies reparaturki, albo zacisku to bede musial przybrać się z kimś na prawymJanusz - Czw 30 Gru, 2010 pany, no chyba wszystko głownie zależy od opadów śniegu ??qbica - Czw 30 Gru, 2010 no, u nas jest dosyc kiepsko teraz, wiec jak cos nie sypnie do soboty to chyba dupa z jezdzeniaPrzem_106 - Czw 30 Gru, 2010 Dzis w koncu udało się wyjechac na pierwsze upalanko. Zawias ustawiony mega, opony ok, warunki bajeczne. Niestety zrobiłem tylko 20km, bo znalazł się lesniczy i przerwał piknik GeKo - Czw 30 Gru, 2010 Ja mam kolejny, problem bendix nie wyrzuca, do niedawna nie wyrzucał co jakiś czas, teraz w ogóle. W sumie jechać mogę tylko w razie czego, linka i odpalanie na lince:DStf - Czw 30 Gru, 2010
Przem_106 napisał/a:
Dzis w koncu udało się wyjechac na pierwsze upalanko. Zawias ustawiony mega, opony ok, warunki bajeczne. Niestety zrobiłem tylko 20km, bo znalazł się lesniczy i przerwał piknik
kolce ?arssss - Pią 31 Gru, 2010
GeKo napisał/a:
Ja mam kolejny, problem bendix nie wyrzuca, do niedawna nie wyrzucał co jakiś czas, teraz w ogóle. W sumie jechać mogę tylko w razie czego, linka i odpalanie na lince:D
Ja wezmę linkę także spoko
wszyscy mają teraz jakieś problemy z autami
Mi dzisiaj zapaliła się kontrolka check engine i auto przestało jecha,ale zgasiłem zapaliłem i na razie śmiga
A i jak coś to ja mogę przyjąc na prawy,ale jazda ze mna będzie nudnawa:pGeKo - Pią 31 Gru, 2010
Stf napisał/a:
Przem_106 napisał/a:
Dzis w koncu udało się wyjechac na pierwsze upalanko. Zawias ustawiony mega, opony ok, warunki bajeczne. Niestety zrobiłem tylko 20km, bo znalazł się lesniczy i przerwał piknik
kolce ?
To widać pięknie złamana szmata.
Przemku co wybrałeś w końcu ?GeKo - Pią 31 Gru, 2010 arssss, Jak coś to możemy sie w grupie kulnąć tylko moja prędkość podróżna to tak 80-90 maks bo ja przy 100 to juz mam 4k rpm.arssss - Pią 31 Gru, 2010 GeKo, Dla mnie żadne problem . To kto by jeszcze z nami jechał?
a i to nie będzie problem jak wezmę koleżankę?:DGeKo - Pią 31 Gru, 2010 weź dwie