Mick - Wto 04 Wrz, 2012 ale pomyśl sobie ile by wtedy było lanosów i 206 popucharowych na trasach
widze, że starszy wózkowy powrócił z wygnania GeKo - Wto 04 Wrz, 2012 2 sprawa oprócz Bałtyku u nas są dupiate kopne szutry.106 - Wto 04 Wrz, 2012 a rajd zrobili bo stanik lubi wygrywac rajdy
a co do szutrow to juz na lausitz sie nie moge doczekac
auto juz przezbrojone - zawias, hamulec, kola ...Bad-i - Wto 04 Wrz, 2012
Mick napisał/a:
ale pomyśl sobie ile by wtedy było lanosów i 206 popucharowych na trasach
widze, że starszy wózkowy powrócił z wygnania
Zainstalowali nam net na wózkach 106 - Wto 04 Wrz, 2012 a efekt jest taki ze - tego nie ma, to sie juz skonczylo, to nowosc i tego jeszcze
nigdzie nie ma.... bo rajdow sie zachcialo zamiast nabijac km wozkami qbus - Wto 04 Wrz, 2012
Cytat:
a co do szutrow to juz na lausitz sie nie moge doczekac
auto juz przezbrojone - zawias, hamulec, kola ...
najlepszy rajd jaki jechałem w zyciu, jak masz pytania to dawaj, moze cos pomoge bo bylem tam 2x... w tym roku chyba tez pojedziemy tylko w roli kibicow, Marek sie przymierza do startu, do CTR'a ma wszystko co potrzebne aby jechac szutry.Jaco - Wto 04 Wrz, 2012 Wybiera się ktoś na oglądare Rajdu Wisły ? martin.h - Wto 04 Wrz, 2012
Jaco napisał/a:
Wybiera się ktoś na oglądare Rajdu Wisły ?
Chyba ja Jaco - Wto 04 Wrz, 2012 Może ogarniemy wspólną oglądare, kto jeszcze ?martin.h - Wto 04 Wrz, 2012
Jaco napisał/a:
Może ogarniemy wspólną oglądare, kto jeszcze ?
Ja jestem jak najbardziej na tak, u mnie tylko wszystko zależy od tego co wydarzy się w piątek.
A na oglądarę pewnie będą się pisać Koto, qbica, GeKo, Janusz, Majer ? Koto - Wto 04 Wrz, 2012 Jestem tu Przedstawiłem już qbicy moją wizję oglądania, tak niech każdy ma kierowcę Jaco - Wto 04 Wrz, 2012
Koto napisał/a:
Jestem tu Przedstawiłem już qbicy moją wizję oglądania, tak niech każdy ma kierowcę
Podziel się tą Twoją wizją Koto - Wto 04 Wrz, 2012 No jakieś piwka trzeba by wypic, albo wódeczkę, przejazdy zaraz ciekawsze są. Na barbórce nie byłem kierowcą i bardzo mi się podobało Jaco - Wto 04 Wrz, 2012 Dobrze, to ja muszę się zabrać z kubicą w takim razie Janusz - Śro 05 Wrz, 2012 Janusz, Majer i bulix tez sie pisza