mi - Czw 15 Mar, 2012 nie kumam podjary. Jedzie se gość, niezły jest całkiem, jedzie żwawo. I tyle, nie jakiś mega ekstrem, ludzka rzecz.Anonymous - Czw 15 Mar, 2012
mi napisał/a:
nie kumam podjary. Jedzie se gość, niezły jest całkiem, jedzie żwawo. I tyle, nie jakiś mega ekstrem, ludzka rzecz.
oki,poka jak wyglada mega ekstremmi - Czw 15 Mar, 2012 nie dysponuję ilustracją.Jakarti - Pią 16 Mar, 2012 wystarczy Twoje zdjecie !! !! !!
mam!
mi - Pią 16 Mar, 2012 i że niby niegolenie nóg to ekstrem? Jacek - Pią 16 Mar, 2012 rama nie nawoskowanaJakarti - Pią 16 Mar, 2012
mi napisał/a:
i że niby niegolenie nóg to ekstrem?
raczej o Tobie myslalem mi - Pią 16 Mar, 2012
Jacek napisał/a:
rama nie nawoskowana
wiem, kajam się. Co gorsza obręcze i piasty mam w zupełnie nijakim czarnym kolorze... Damn!
Jakarti napisał/a:
raczej o Tobie myslalem
że mój ryj to ekstrem? No ale powiedz - co ja biedny mogę? Nie będę przecież po okolicy jeździł w kasku full face...Jakarti - Pią 16 Mar, 2012
Cytat:
że mój ryj to ekstrem? No ale powiedz - co ja biedny mogę? Nie będę przecież po okolicy jeździł w kasku full face...
ja tak uprawiam seks. inaczej schodzilo z niej powietrze...was79 - Pią 16 Mar, 2012 Pierwsza przejażdżka młodej w foteliku i na razie się jara
Ciekawe jak będzie jutro mi - Pią 16 Mar, 2012 Pola dopiero jutro wyjeżdża na miasto, może do skejtparku podjedziemy? was79 - Pią 16 Mar, 2012 łoo panie, jutro chce na spokojnie po lesie pojeździć, bo coś czuje, ze zad będzie bolał fest mi - Pią 16 Mar, 2012 Las, las... A, wiem! Masz na myśli trasę do DH na Księżej w Radzionkowie, tak? Yeah - Poli się spodoba!
Eeeeee, zaraz! Przypomniał mi się koncept z jesieni - robimy na śląsku dużego rowerowego spota. Nic nie mówię - wiosna idzie, może już czas coś zacząć ogarniać, hę?was79 - Pią 16 Mar, 2012 lasów mam pod dostatkiem wokoło http://g.co/maps/ea365mi - Pią 16 Mar, 2012 nuuuuuuuda...