Loko - Sob 28 Paź, 2006 TO co znalazłeś to jest 8v, czyli ma koło 100 koni i już długo jest do sprzedania.
Przedstaw się w temacie tu się witamy.
A tak wogóle to my chyba grywalismy czasem w lfs razem Dariano - Sob 28 Paź, 2006 odezwij sie do michala z forum on sprzedaje saxo podobno nie bite nox - Nie 29 Paź, 2006 jak by ktos szukał vts na części http://www.eurofrance.pl/...4cc6ed995c6045astrick - Nie 29 Paź, 2006 Peter on ma seryjne fele!grzech - Nie 29 Paź, 2006 tych felg panowie nie ma juz od dawna ! dzwonilem za nimi kilka tygodni temu, poszly za 700 zeta, ale gosc mowil ze powinno byc nastepne za niedlugo - chyba nawet jakos terazszymlorek - Pon 30 Paź, 2006
DeeS napisał/a:
Sam przymierzam sie do kupna Saxo VTS lub Lupo GTi ( w pierwszej kolejnosci Lupo GTi)
Pozdrawiam maniakow;]
Ładne Saxo w dobrej cenie nie jest łatwo trafić bo jak ktoś ma dobry egzemplarz to nie jest głupi i za darmo go nie odda, ...niestety-dla mnie również
Co do lupo GTI to przyznam że sam bardzo intensywnie myślałem nad wymianą swojego w przyszłości na takie ale odstraszyć Cię może:
-brak takowych w PL (a jeżeli ktoś ma to sie tym nie chwali bo nawet w Aso chłopaki mówili że takowego nie widzieli jeszcze),więc pozostaje raczej opcja przywiezienia z zachodu.
-wysoka cena GTI w porównaniu z konkurentami
Nie mniej jednak trzymam kciuki,obyś znalazł ładne GTI
p.s pierwszy zamawiam przejadzke, może być nawet w bagażniku strick - Pon 30 Paź, 2006 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1797618
Ciekawy z piaseczna vtsLoko - Pon 30 Paź, 2006 No ciekawa sztuka, kupiony w polsce jako jeden z 15 sztuk, jak ktoś chce to mam fotki jak był uderzony.Michał - Pon 30 Paź, 2006
DeeS napisał/a:
witam jestem nowy na forum. Sam przymierzam sie do kupna Saxo VTS lub Lupo GTi ( w pierwszej kolejnosci Lupo GTi)
ktos sie interesowal tym autkiem ? wie co to jest?
Pozdrawiam maniakow;]
witaj
to saxo jest walone w dupeczke. nie ma znaczkow 16v. . Czekamy na kolejne typy
witaj, milo ze sie dolaczyles. Lupo gti kozak , ale mniej hardcorowy od saxo !!DeeS - Pon 30 Paź, 2006 okej okej ;]
Kozak kozak ale ciezko dostac cos dobrego
P.S Michal miales telefon dzisiaj w sprawie saxo ? jesli tak to wlasnie ode mnie.tzn dzwonil ojciec bo mnie nie bylo w domu;]
PozdrawiamLoko - Pon 30 Paź, 2006
Michał napisał/a:
DeeS napisał/a:
witam jestem nowy na forum. Sam przymierzam sie do kupna Saxo VTS lub Lupo GTi ( w pierwszej kolejnosci Lupo GTi)
ktos sie interesowal tym autkiem ? wie co to jest?
Pozdrawiam maniakow;]
witaj
to saxo jest walone w dupeczke. nie ma znaczkow 16v. . Czekamy na kolejne typy
witaj, milo ze sie dolaczyles. Lupo gti kozak , ale mniej hardcorowy od saxo !!
Leże i kwicze :D, Michał to saxo nie ma znaczków 16v dlatego ze to jest 8v strick - Pon 30 Paź, 2006 Loko wklej foty jak był rozwalony, albo mi je prześlij!Loko - Pon 30 Paź, 2006 Ależ prosze bardzo nie za dokłądna fota, ale widać że nie był mocno tłuczony o ile to był jego pierwszy dzwon
[ Dodano: Pon 30 Paź, 2006 ]
Ale najważniejsze, patrzcie na felge on ma magiczne kapselki tak jak ja
Cholera chyba musze sie przejechać i go obejżeć, bo ja już zdążyłem zgubić moje 2, ciekawe jak to zrobił poprzedni włąściciel ze ich przez 10 lat nie zgubił Grzesiek VTS - Wto 31 Paź, 2006 to saxo ma fotel jakis smiszny,kier i do tego nie bral udzialu w zadnych wyscigach :564:Loko - Wto 31 Paź, 2006 To źle że nie brał ?