tam jest hopa, robimy konkurs kto dalej poleci ?? mysle ze twoim pojazdem o wyglądzie statku kosmicznego miałbyś duże szanse wygrać GeKo - Śro 29 Gru, 2010 dobra pany ax dostal termostat w koncu mam cieplo.
pytanie takie mam. ma ktoś pożyczyć elektrownię na maske na ten dzień? bo krótkich w ax to nie ma wręcz a dlugie świeca niewiele dalej niż krótkie. w razie demolki pokrywam koszty oczywiście.Janusz - Śro 29 Gru, 2010
GeKo napisał/a:
bo krótkich w ax to nie ma wręcz a dlugie świeca niewiele dalej niż krótkie. .
ehh jakbym czytał o clio sport ph I kurfa gorzej świeci tylko maluch Bonczek - Śro 29 Gru, 2010 I Honda Jacek - Śro 29 Gru, 2010
Bonczek napisał/a:
I Honda
chyba że się wcześniej zepsujeqbus - Śro 29 Gru, 2010 Honda się zużywa nie psuje.GeKo - Śro 29 Gru, 2010 Janusz, Zobaczysz w sb AXa to będziesz wiedział co to jest jest świecić krótko. Ogarnąłem od kumpla jakieś 2 halogeny, jutro będę robił jakieś mocowanie na nie i montował na maskę.Bonczek - Śro 29 Gru, 2010
Jacek napisał/a:
Bonczek napisał/a:
I Honda
chyba że się wcześniej zepsuje
wcześniej niż honda psują się francuzyM - Śro 29 Gru, 2010
Bonczek napisał/a:
Jacek napisał/a:
Bonczek napisał/a:
I Honda
chyba że się wcześniej zepsuje
wcześniej niż honda psują się francuzy
Francuzy są tak samo bezawaryjne jak hondy, jedynie części eksploatacyjne są większe, bardziej skomplikowane i drożej kosztuje wymiana bizon - Śro 29 Gru, 2010
Bonczek napisał/a:
wcześniej niż honda psują się francuzy
francuzy sie nie psuja, one sa zepsute juz fabrycznie TomsoN - Śro 29 Gru, 2010 Piękne warunki na mieście, banan na japie.KarQ - Czw 30 Gru, 2010 O ja. Wyjechałem z Domaniewskiej przed 2.00 na Bemowo przejazd powinien zająć ~15min, a w zasadzie dopiero wszedłem do domu
dĘbica Frigo 2 rzondzi Kenet - Czw 30 Gru, 2010 Ja dziś wreszcie miałem godzinkę 3kowych zakrętów po lasach i gdyby nie awaria wiatraka chłodnicy latałbym z pół dnia Anonymous - Czw 30 Gru, 2010 Hej, czy Wawa gdzieś dzisiaj coś? po przejechaniu dzisiaj 500km mam niedosyt jazdy