Ja niestety nie dam rady, w sensie rajd mogę jechać ale znowu było by tak jak przed rzeszowem.
Pozostaje czekać na testy i DolnoslaskiVlodarsky - Śro 29 Sie, 2012 speed555, kradnę Twoje zdjęcia !!! świetne !!!speed555 - Sob 01 Wrz, 2012 OK. Spoko, tylko jakbys mogl w opisie zdjec ktore dodales na fanpejdża napisac autora zdjęcia czyli "fot. Artur Bysiek". Chyba ze wolisz beczke oleju podesłac to podam adres do wysylki
Za chwile jade na Barum, a nie mialem czasu poszukac zdjec innych zalog o ktore prosiliscie, takze po barumce to ogarne.Vlodarsky - Sob 01 Wrz, 2012
speed555 napisał/a:
fot. Artur Bysiek
zrobione całego tira oleju Ci wysłałem, ale kurier mówił, że nikt nie otwierał i wszystko wróciło... no może następnym razem Bart - Sob 01 Wrz, 2012 to ja poproszę parę baniek XFD jeśli można Anonymous - Sob 01 Wrz, 2012 a dla mnie jakiegos do hąd,tak z beczkeiQ - Sob 01 Wrz, 2012
rabarbar napisał/a:
a dla mnie jakiegos do hąd,tak z beczke
Bedzie w sam raz na jeden wypad na tor Anonymous - Sob 01 Wrz, 2012
iQ napisał/a:
rabarbar napisał/a:
a dla mnie jakiegos do hąd,tak z beczke
Bedzie w sam raz na jeden wypad na tor
nie,nie,to do bujaki na codzien,na tor to sie z chłopakami zrzucamy na cysterneBart - Nie 02 Wrz, 2012 Rabar, paru kolegów poszło siedzieć: http://nasygnale.pl/kat,1...,wiadomosc.htmlMarek23 - Nie 02 Wrz, 2012 Bonczek - Nie 02 Wrz, 2012 Przem_106 - Pon 03 Wrz, 2012 Wczoraj odbył się legendarny Rajd Kormoran.
Niestety na chwilę dzisiejszą zdegradowany do III ligi. Spojrzcie na wyniki http://rajdkormoran.eu/files/Wyniki_oficjalne.pdfVlodarsky - Pon 03 Wrz, 2012 Gruba obsada. Przynajmniej się na jednej A4 mieści.Mick - Wto 04 Wrz, 2012 niezła masakra... ale to jest wina braku rajdów szutrowych w tym kraju.
Gdyby pomyśleli i w pucharze zrobili po połowie rajdów szutrowych i asfaktowych to znowu wróciłyby do łask rajdy typu kormoran czy lotos.Bad-i - Wto 04 Wrz, 2012
Mick napisał/a:
niezła masakra... ale to jest wina braku rajdów szutrowych w tym kraju.
Gdyby pomyśleli i w pucharze zrobili po połowie rajdów szutrowych i asfaktowych to znowu wróciłyby do łask rajdy typu kormoran czy lotos.
Ja mysle ze problem polega na tym ze naszych zawodników nie stać na szutry. Co jak co ale łatwiej jest kupić/sprzedać auto w specyfikacji asfaltowej. Nie wspomnę o kosztach