leon - Wto 04 Sty, 2011 czy jest tu ktoś kto nie ma uprawnień SEP'u ? Bart - Wto 04 Sty, 2011 jeestem tu wasq - Wto 04 Sty, 2011 ciagnac dalej dru yy temat na discovery byla dwoja gosci i chcieli za wszelka cene spalic dom na rowinietym przedluzaczu nic zawiazali supel na przedluzaczy taki zwykkly lekki supelek i odrazu przewod sie pieknie nagrzewal i po 10-15 minutach juz sie izolacja palila
a na rozwninietym czekali 30 minut i nicRasputin - Wto 04 Sty, 2011 No i się nam zrobił temat o BHP Anonymous - Wto 04 Sty, 2011 dziwne,w pracy czesto wiąze rozne supełki na kabelkach i nigdy nic mi sie nie zjarało,no dobra raz sie zjarała cała skrzynka z bezpiecznikami,ale mi sie wtedy robic nie chciało i troche jej pomogłemkaziu1985pn - Wto 04 Sty, 2011 hehe te teoretyczne akademickie rozważania
i na prostym drucie spale wam izolacje a na posupłanym nie odczujecie wzrostu temp rasta - Pon 10 Sty, 2011 Troszkę klasyki, Mata wszystkie generacje dla klienta z Belgi
Przed:
Po:
rasta - Pon 10 Sty, 2011 Opel Corsa for Women
Anonymous - Pon 10 Sty, 2011 o kurwa ale ten niebieski wali po gałach .... dobrze,ze nie zrobilismy takiej deski rasta - Pon 10 Sty, 2011 To jest fiolet co widać po ostatniej focie, niestety bardzo ciężko go sfotografować bo wyłazi ciągle niebieski rasta - Nie 16 Sty, 2011 Skoda Fabia
deska wygląda spoko, kierownica mi nie pasi, powinien ją obszyć skórą łącznie z poduchąrasta - Nie 16 Sty, 2011 Też kierę klientowi odradzałem ale się uparł.
Deska naprawdę wyszła super, 100 razy lepiej niż seria.
Kierownikiem, jest jakaś laska co ma rok prawko i jak był pierwszy snieg nie ogarnęła, tak mówił jej tata, który przyprowadził do nas furacza PiTT - Nie 16 Sty, 2011 chyba dobrze nieogarnęła jak jej 2 wyskoczyły
czyli zamiast córeczce wstawić nowe jak należy, zdecydował się na załatanie dziur
ale faktycznie, lepiej to wygląda niż fabrycznierasta - Nie 16 Sty, 2011 Raczej zawsze obie wyskakują, a siekła kołem w krawężnik.