zefir - Śro 24 Mar, 2010 dokladnie Jakarti - Śro 24 Mar, 2010
eM napisał/a:
ale konto na stimie jest za frajer
a majkul mowil, ze trzeba placic
no to moze to sprobuje obadac jak mi lapka naprawia..
DELL to gowno ! Michał - Śro 24 Mar, 2010 ten twoj jakiś mega fjelernyJakarti - Śro 24 Mar, 2010 drugi raz zjebal sie naped CD.. blokuje kompa i dopiero po kilku razach komp sie uruchamia... nie rozumiem. jak wymienia to spytam czy moge sie juz umowic na next wizyte za 6 miesiecy.
najlepsze jest to, ze raczej nie nosze kompa wszedzie ze soba. po prostu stoi w domu.PiTT - Śro 24 Mar, 2010 3 naprawy i chyba możesz żądać wymiany sprzętu na nowy
tak mi się wydajestrick - Śro 24 Mar, 2010
PiTT napisał/a:
3 naprawy i chyba możesz żądać wymiany sprzętu na nowy
Juz tak nie ma
Ja telefon oddawałem 4 razy i dalej mam ten sam...zefir - Śro 24 Mar, 2010 po 3 naprawach mozesz wnioskowac o wymiane na nowy, pod warunkiem ze nie spelnia jakis tam norm technologicznych, ostatnio tak znajoma wywalczyla nowego lenovo, bo okazalo sie ze stary "palil" matryce.GeKo - Śro 24 Mar, 2010 Asus to dopiero gówno, mój 3,5 miecha się bujał po serwisach, 3 naprawy w tym 2 poprawiającę tą pierwszą.
Plus taki że bebechy mam praktycznie wszystkie nowe.MoRToN - Wto 06 Kwi, 2010 Pany szybka pomoc potrzbena. Kumplowi chce kupić giere na urodziny bo ogólnie zajarany jest PSką. Ostatnio tłukł jakieś god of war czy coś i bardzo mu sie podobało. Czy coś innego znajde w tym klimacie ? Zaraz jade do sklepa bo sie pred chwilą dowiediząłm ze jutro impreza daltego odp potrzebna karwa nał !Michał - Wto 06 Kwi, 2010 ps'ka ?
pro evolutio soccer czy playstation2 ?
Twoja opinia o grze taka jak w recenzjach? mnie 1 część strasznie skopała
wg. mnie bardzo fajna
trochę mnie wkurzała czasami, ale się uparłem i skończyłem Michał - Wto 04 Maj, 2010 World in conflict
widze kejmarta w czapce napoleonce z gazety grającego w to
mzoe być, duży fan jak dla mnie ( powaga ) to to ze jest się siłami dobra, czyli USA i nak.ur.wia się sovietów. Mam jakąś nie wytłumaczoną przyjemność grając w to