Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Opel Astra classic 1999, 167kkm
dzik - Czw 27 Gru, 2012 Temat postu: [S] Opel Astra classic 1999, 167kkmKonkurencja dla Jakartiego
Gabinet, cukiereczek, malina, stan kolekcjonerski, dach nie przecieka.
Ponieważ moja małżonka ma już nowszy nabytek to obecny blokuje jedynie miejsce pod blokiem.
A więc jest to pewniak i najlepszy przyjaciel rodziny czyli nieśmiertelna Astra I 1.6 8v LPG free, kombi. Krajowy!!!
Nie musiał być ściągany z niemieckiego drzewa by import się opłacał.
Nie jest to żadna franca czy ubogi krewny VW tylko prawdziwy niemiec!!! zrobiony w Gliwicach
Astra po 167kkm to jak beczka po 500, lekko dotarta, franca z przebiegiem >200 jest już przetarta.
Na serio:
Stan techniczny zaskakująco dobry, nic nie stuka, nic nie puka.
Właśnie przeszedł bez żadnego smarowania przegląd techniczny.
Wspomaganie, ABS i tyle, brak elektryki czy klimy.
Z wad to kilka ognisk korozji, ale na szczęście na drzwiach i masce, kratka z wbitą ciężarówką w dowód i brak podświetlenia gałek.
Na upartego można kupić zdrowsze elementy w kolorze na allegro za psie grosze.
Dwa komplety opon.
Jakie miał przygody nie wiem i szczerze mi to wisi, jeździ prosto. Za naszej kadencji jedynie drzewo wymusiło przy parkowaniu i zmienialiśmy tylnią klapę (70PLN z przesyłką )
Foty cukierka:
Więcej fotek na maila, nie odpowiadam na maila.
Prajs: 4000PLN.
By uatrakcyjnić ofertę dodajemy 5l płynu do spryskiwaczy gratis!Jakarti - Czw 27 Gru, 2012
dzik napisał/a:
Konkurencja dla Jakartiego
karwa !
bede musial obnizyc cene!! dzik - Czw 27 Gru, 2012 W ciągu roku poleciał ten model na pysk, jak go kupowaliśmy to oferty za 4000-5000 PLN wisiały na allegro pół dnia, dzisiaj za 4000PLN nikt nie dzwoni.Jakarti - Czw 27 Gru, 2012 powiem szczerze, ze dla mnie to lepiej. im mniejsza kasa tym mniej bedzie sie dziadek denerwował.. ze go ktos chce oszukac.Mrozu - Czw 27 Gru, 2012 Dziku jeśli zdjęcia robiłeś u siebie na osiedlu to 3 skrzyżowania ode mnie mieszkasz dzik - Pią 28 Gru, 2012 Tak, w tym bloku mieszkam
Update ogłoszenia Bart - Pią 28 Gru, 2012
dzik napisał/a:
Update ogłoszenia
mistrz marketingu dzik - Wto 05 Mar, 2013 Pozostałe śmietniki się sprzedały a naszej igły nikt nie łyka.
3400!!!
Co ważne: nowe słupki do klapy, podnosi to wartość kolekcjonerska!!!Jakarti - Wto 05 Mar, 2013
dzik napisał/a:
Pozostałe śmietniki się sprzedały a naszej igły nikt nie łyka.
3400!!!
Dziku,
leć na giełdę.. sprzedał sie tam szybciutko, praktycznie od ręki. przez 2 tygodnie nikt nawet nie zadzwonił, a ogłoszenie miało ponad 1000 wyświetleń..dzik - Śro 06 Mar, 2013 W związku z licznymi zapytaniami wrzucę zdjęcia full res z rx100!
Ukazują największe wady blacharskie tego egzemplarza, chodź na tle innych asterek z tego okresu na tej ulicy wygląda najlepiej
siema - Śro 06 Mar, 2013 Całkiem ładny Sport.Rasputin - Śro 06 Mar, 2013
Cytat:
Całkiem ładny Sport.
Ile pali? Jakarti - Śro 06 Mar, 2013 o żesz w mordę.
i Ty miales czelność Dziku mowic, ze Twoj jest w lepszej kondycji?
niech Pitt sie wypowie moze bo ja moge nie byc obiektywny rasta - Śro 06 Mar, 2013 Sporo se liczysz, my takiego tylko w sedanie (2000 rok) i znacznie mniej rudego kupiliśmy do flockarni za 1000 pln, na wiosnę idzie cały we flock budzik - Śro 06 Mar, 2013 Pff, w trójmieście takich się nie sprzedaje,na złom idą