Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] OPEL ASTRA 2001 rok , 99k km
Jakarti - Czw 27 Gru, 2012 Temat postu: [S] OPEL ASTRA 2001 rok , 99k kmsiema,
mam do sprzedania taki wyjebisty fur mojego dziadka. ogłoszenie z typu tych "niemieckich"
z tą roznicą, ze wszystko prawda
auto kupione w polskim salonie, dziadek miał niedawno udar więc nie moze juz sie poruszac autem (mial jeszcze jedno stąd nieduzy przebieg ) .. wiec mechanicznie auto sprawne. gdzies tam jakies malutkie ogniska rdzy ale nic powaznego. auto praktycznie z każdej strony było obite ale żadnych wielkich dzwonow. a to dziadzia przytarł boczek wymuszając pierwszeństwo, a to przyhamował i ktos puknał w dupala.
szyby nieelektryczne, kiera wspomagana, klimy brak, ABS sprawdze.. nie wiem. jest radio!
jakies pol roku temu bylo u Vlodka na szybkim przegladzie wiec moze on powie cos bardziej fachowego
teraz do wymiany byłby aku i trzeba by pewnie poprawić tylnego hamulca/ linkie bo zlapalo ostatnio i nie chcialo puscic (bebny)
wiecej zdjec na maila. nie odpowiadam na maila. pare fot ponizej
pszut
tył
bebechy
interior
przykładowa ruda
lusterko na taśmę
CENA do negocjacji: 8000zł.siema - Czw 27 Gru, 2012
Jakarti napisał/a:
siema,
mam do sprzedania taki wyjebisty fur mojego dziadka
Nie dziękuję, nie jestem zainteresowany.dzik - Czw 27 Gru, 2012 Za tą cenę to nie pójdzie raczej, jako konkurencję i przykład cen zaraz wrzucę obok furcza żony.Jakarti - Czw 27 Gru, 2012 spoko - jak ktos zadzwoni to obnize.
musze po prostu sprzedac to auto wiec raczej nie napinam sie na stawkę. na szybko znalazlem podobne auto na otomoto za 7,5 wiec wrzucilem 8
ja bym je zarekomendował Czesiowi bo to mistrz opcja. wygodne, jest spojler. tanie.Bonczek - Czw 27 Gru, 2012
Jakarti napisał/a:
ja bym je zarekomendował Czesiowi
Czy przejezdzi kolejne 21 lat?Anonymous - Czw 27 Gru, 2012 Z tą ceną to gruba przesada , za 8k to się jednak astre 2 kupuje Bart - Pią 28 Gru, 2012 za 5.5k sprzedałem niedawno ładną astrę G 2.0td z klimą, fakt że ze sporym przebiegiem.Jakarti - Pią 28 Gru, 2012
Czesio napisał/a:
Z tą ceną to gruba przesada , za 8k to się jednak astre 2 kupuje
jak napisalem wyzej - pewnie i tak cena zejdzie duzo w dol.
chcesz kupic to zaproponuj cene
Bart napisał/a:
za 5.5k sprzedałem niedawno ładną astrę G 2.0td z klimą, fakt że ze sporym przebiegiem.
w takim razie pewnie sprzeda sie za 3/4k max.Anonymous - Pią 28 Gru, 2012
Bart napisał/a:
za 5.5k sprzedałem niedawno ładną astrę G 2.0td z klimą, fakt że ze sporym przebiegiem.
Zmieniłes branże?Bart - Pią 28 Gru, 2012 handelek, kombinatorstwo, rozbite motocykle Anonymous - Pią 28 Gru, 2012 oooo to dobrze,moze skuta na wiosne bede potrzebowałBart - Pią 28 Gru, 2012 mojego będę sprzedawał, ale wymaga prawka min. A1.Anonymous - Pią 28 Gru, 2012 A1 to jest to co mozna od 16 roku zycia robic??Bart - Pią 28 Gru, 2012 chyba tak, do 125ccm i nie więcej niż 15KM. Swoją drogą - od lat jeżdżę na skuterach i nikt nigdy nie sprawdzał moich uprawnień.Anonymous - Pią 28 Gru, 2012 no to jak młody zrobi prawko bedziemy negocjowac