jarek-malopolska - Wto 25 Gru, 2012 Temat postu: Sprężyny Faulkner 155lb saxo/106 NOWE ! /Bilstein B8 kompletTak jak w temacie, sprzedam NOWE sprezyny Faulkner 155lb do saxo/106. Sprezyny zakupiłem nie dawno w kam-racing w UK. Nowki sztuki, odkad przyjechały wyladowały na półce w garazu i tam cały czas wegetują. Co do samych sprezyn wszystko mozna się dowiedziec na stronce kam-racing.co.uk
http://www.kamracing.co.u...troen-saxo.html
Z tego co mi udało sie dowiedzieć od osob majacych stycznosc z nimi, nieco twardsze od serii, Jamexa czy Eibacha. Ponoc idelanie komponuja się z fabrycznymi nastawami Bilsteina - sam chciałem takowy zestaw zmontowac ale nie zdazyłem bo billa tez sprzedaje http://allegro.pl/komplet...2894881067.html
Cena: Nie chce ani na nich zarobić ani stracić Sprzedam za tyle za ile kupiłem, czyli 73.54 funty a koszta przywozu z UK biore na siebie arssss - Wto 25 Gru, 2012 rezerwuje billa do po świętach,może być?Mrozu - Wto 25 Gru, 2012 Jaka cena za tego bila? Może być pwjarek-malopolska - Wto 25 Gru, 2012 Kurde tak na prawde nie wiem sam jaka dac cene za niego, dlatego go dałem na licytacje
On jest coś pomiedzy nówka a uzywką, tzn, ma jeden odprysk lakieru na tylnim amorku i widac po gumach od przedniego amora ze jest uzywka, natomiast pod katem pracy zawiasu - co do tłumienia, działania, itp blizej mu do nowego niz uzywanego Po wyciagnieciu go z kolumny nie było grama oleju nigdzie, wszystko suche, czyste Wystawiłem go tylko dlatego ze mam opcje kupna kompletu grubego gwintu przód + motorsporta tył Natomiast jesli ten miałby sie sprzedać za jakies smieszne 500zł to go schowam do garazu i jak kiedyś sobie kupie jako drugie saxo 1.5D to tam go zapakuje
Natomiast zainteresowanie spore poki co wiec niech licytacja trwa luki - Wto 25 Gru, 2012 o bila juz od 2 dni mu truje i nie chce powiedzieć...:(
jarek-malopolska napisał/a:
jesli ten miałby sie sprzedać za jakies smieszne 500zł
dam sporo więcej od ręki qbica - Wto 25 Gru, 2012 ja bym wział sam przód do kompletu z motorsportem z tyłu jarek-malopolska - Wto 25 Gru, 2012 Jesli ktoś ma konkretną propozycje od reki to prosze podać.. jest opcja sprzedazy przed czasem arssss - Śro 26 Gru, 2012
qbica napisał/a:
ja bym wział sam przód do kompletu z motorsportem z tyłu
Mnie by najbardziej tyl interesowal;p moze jakis wspolny zakup?:pqbica - Śro 26 Gru, 2012
arssss napisał/a:
qbica napisał/a:
ja bym wział sam przód do kompletu z motorsportem z tyłu
Mnie by najbardziej tyl interesowal;p moze jakis wspolny zakup?:p
jestem za luki - Śro 26 Gru, 2012 byłem pierwszy i biore całość
ebac biedę stać mnie dwa tygodnie postu qbica - Śro 26 Gru, 2012 zapłaciłeś? jak nie to spadaj
poza tym jesteś szary, a my dajemy po 50zł więcej luki - Śro 26 Gru, 2012 a ja osobiście odbieram arssss - Śro 26 Gru, 2012 Ja do krk mam jakies 25minut wiec tez moge osobiscie odebrac i jeszcze troche wungla moge przywiezc jarek-malopolska - Śro 26 Gru, 2012 no luki złozył konkretna-KORZYSTNĄ oferte i pierwszy klepnał - jak nie wezmie to wam rozsprzedam szakale luki - Śro 26 Gru, 2012