Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo
Cartoon - Pon 06 Sie, 2012 Temat postu: [s] Mieszkanie - Warszawa BemowoWygląda na to, że jeszcze w tym roku będziemy sprzedawać mieszkanie. Chcemy zostać w tym samym budynku, ale parę pięter wyżej... z większą liczbą pokoi.
Przynajmniej przeprowadzka będzie szybka
Mieszkanie będzie sprzedawane raczej ze wszystkimi meblami (część robiona była na wymiar, więc bez sensu je zabierać), ale to jest do dogadania.
Jaki metraż, które piętro, miejsce postojowe je no i wiela może być na pwKamill - Pon 06 Sie, 2012 Jak ze zdjęc wynika mieszkanie ocenia się po stojaku na noże i wieszakach na klucze, nie zadawajcie głupich pytań o metraż i piętro
Fajne mieszkanie, mam taki stolik was79 - Pon 06 Sie, 2012 Z opowiadania znajomej:
Babka sprzedawała mieszkanie w zimie, znacznie zeszłą z ceny bo niby się spieszyła. Nic nie wskzywało na fakap.
Jak przyszła wiosna i się ociepliło, to okazało się, że pod oknami tego mieszkania (lokalizacja parter) cały dzielnicowy establiszment urządza libacje alkoholowe, uzupełniając trunki w niedalekim sklepie 24h.
Babka, a właściwie babcia (>65 lat), mistrzyni sprzedaży nieruchomości Cartoon - Pon 06 Sie, 2012 Zapomniałem o metrażu
~62m^2
Piętro 4/10
Miejsca w garażu niestety nie mamy, ale jest dużo wolnych, więc dokupić zawsze można (coś koło 36k )
Do wyceny pewnie ściągniemy jakiegoś rzeczoznawcę... nie chcę jeszcze strzelać na ślepo.
Na zdjęciach brakuje jeszcze garderoby z półkami i dwoma drążkami na ciuchy +-1,5m^2Cartoon - Pon 06 Sie, 2012
Kamill napisał/a:
Jak ze zdjęc wynika mieszkanie ocenia się po stojaku na noże i wieszakach na klucze, nie zadawajcie głupich pytań o metraż i piętro
Fajne mieszkanie, mam taki stolik
Poprawiłem się
Zdjęcia nie robione do ogłoszenia, a pod moją stronkę, więc miały "inną specyfikę" Cartoon - Śro 08 Sie, 2012
Rysuneczek ze strony developera.
Dodatkowo, u nas postawiona jest ścianka działowa pomiędzy kuchnią i salonem.
edit:
po modyfikacjach w mega programie graficzny- paint -
Dorysowałem ściankę i meble teraz da się to dopasować do zdjęć Cartoon - Pon 03 Wrz, 2012 Ok. odebrałem operat szacunkowy od rzeczoznawcy.
Wg aktualnych wyliczeń cena za same ściany to 519,6kpln.
Sprzedajemy mieszkanie kompletnie urządzone za 550kpln.
Pełen opis i zdjęcia:
modernhomedesign.plno name - Pon 03 Wrz, 2012 Ładne mieszkanie, mam taki sam stojak na noże tylko że czarny kamil - Pon 03 Wrz, 2012 noże i ściana u wezgłowia w sypialni mea gusta martin.h - Pon 03 Wrz, 2012
Cartoon napisał/a:
Ok. odebrałem operat szacunkowy od rzeczoznawcy.
Wg aktualnych wyliczeń cena za same ściany to 519,6kpln.
Sprzedajemy mieszkanie kompletnie urządzone za 550kpln.
Pełen opis i zdjęcia:
modernhomedesign.pl
Ja pie.dole, za tyle to na Śląsku kupujesz dom i jeszcze na dobry samochód zostanie Cartoon - Pon 03 Wrz, 2012 Niestety, takie życie...
Rozglądałem się ostatnio za działkami pod dom i taka niedaleko Warszawy, niespełna 1000m to ponad 300k pln... Jak chcesz dojeżdżać do pracy godzinę w jedną stronę to kupisz za 120k pln...Barejka - Pon 03 Wrz, 2012 jedyny plus tego ze mozna nasrac sobie pod chalupo i nikomu nie przeszkadza, jednak wlasna chalupa ma wiecej zalet od mieszkania, teraz komunikacj duzo to i jakas kolejka bys dojechal z rana Cartoon, godzine to pociag do mnie jedzie prawie 100km M - Pon 03 Wrz, 2012 To już zależy od każdego człowieka co woli mieszkanie czy chałupę.