NBL - Śro 27 Cze, 2012 Temat postu: [s] Lampy mk2 Angel eyes black + H.i.D 6000kSprzeda moje lampy... użytkowane 14 miesięcy, powód sprzedaży jest prosty -
zmieniam nie co stylistykę auta i owe lampy już nie będą mi pasować.
Widoczność w stosunku do serii jest nieporównywalnie lepsza.... światło jest białe
i ładnie skupione, na stacji diagnostycznej były regulowane i ciut nawet zaniżone
aby nie razić nikogo z naprzeciwka, Ani stacja ani policja nigdy się nie czepiała o lampy.
są w stanie wzorowym nie posiadają żadnej rysy, nie są pęknięte ani nic..
sprzedam razem w komplecie z HID-ami.. w rezultacie tego ... w nocy na prawdę
dają czadu... ja długich nie używałem..
cena za komplet bardzo okazyjna: 450zł +KW
ewentualnie wymiana na dolot raceland-a + dopłata
mnie te lampy razem z Hidami kosztowały ~ 800 zł
zapomniałem dodać - lampy wciąż na aucie dlatego też wysyłka dopiero po 1 Lipca
Widoczność w stosunku do serii jest nieporównywalnie lepsza.... światło jest białe
i ładnie skupione, na stacji diagnostycznej były regulowane i ciut nawet zaniżone
aby nie razić nikogo z naprzeciwka, Ani stacja ani policja nigdy się nie czepiała o lampy.
są w stanie wzorowym nie posiadają żadnej rysy, nie są pęknięte ani nic..
sprzedam razem w komplecie z HID-ami.. w rezultacie tego ... w nocy na prawdę
dają czadu... ja długich nie używałem..
Rewelacja, a gałę też zrobią?Ryba - Śro 27 Cze, 2012 Po rocznej obecności na forum, powinieneś wiedzieć że wystawianie czegoś takiego tutaj to lekkie faux-pas.
Polecam:
http://www.tuningforum.pl/
E: chyba że to prowo - to fakt, złapałem się M - Śro 27 Cze, 2012
Ryba napisał/a:
E: chyba że to prowo - to fakt, złapałem się
Na passwordjdm.pl ktos wystawil wczoraj 3 pary zwyklych skarpet - to dopiero trolling Gaydek - Śro 27 Cze, 2012 Rezerwuję dla Grega!!!NBL - Śro 27 Cze, 2012 Ryba, Mam po prostu na sprzedaż bo odchodzę od agro-stylu
Co w Tym takiego ? nie podróżuję już teraz tyle nocą i nie potrzebuje takiego światła
a wcześniej bywało tak że potrzebowałem, gdyż moje standardowe lampy wylądowały na śmietniku - odbłyśnik był w kiepskim stanie.
Na wyspach co drugie auto ma takie lampy, nikogo nie zmuszam po prostu zamieszczam
ofertę z całym szacunkiem dla tego forum, nie złamałem żadnego regulaminu.
Jeśli wam to się nie podoba że to tu właśnie wystawiłem polecam omijać temat,
A osobą zainteresowanym, zachęcam do kontaktu.
pozdrawiamrasta - Śro 27 Cze, 2012 Rybie chodziło o to, że szkoda twojego czasu bo takie gówno na tym forum jest niesprzedawalne.NBL - Śro 27 Cze, 2012 rasta, Ok ale warto zawsze próbować może ktoś coś wie i chętnie by nabył dla auta dziewczyny/chłopaka itp etc CHRZANEK - Śro 27 Cze, 2012 Chyba ze na Bornholmie -
NBL napisał/a:
"Na wyspach co drugie auto ma takie lampy"
anjas - Śro 27 Cze, 2012 Ewentualnie na wyspie katedralnej we wrocku.Anonymous - Śro 27 Cze, 2012 Zamianie się na żyrandol , zainteresowany ?was79 - Śro 27 Cze, 2012 Gdzie jest prawdziwy specjalista od lamp Big Majk
Michał - Śro 27 Cze, 2012 roj - Śro 27 Cze, 2012
NBL napisał/a:
światło jest białe
i ładnie skupione, na stacji diagnostycznej
na choy komuś oświetlenie stacji diagnostycznej?! co to jakiś kościółek na wodzie
NBL napisał/a:
Na wyspach co drugie auto ma takie lampy
zielona wyspa
Gaydek napisał/a:
Rezerwuję dla Grega!!!
Greg będzie chciał to pojedzie i wykręci, już my go tu znamy..
NBL napisał/a:
Mam po prostu na sprzedaż bo odchodzę od agro-stylu
..więc zapraszam wszystkich entuzjastów agro-stylu do zakupów
NBL napisał/a:
Jeśli wam to się nie podoba że to tu właśnie wystawiłem polecam omijać temat,
NBL, nie spinaj się tak, większość tematów to tak kończy a, że ten ma wyjątkowe predyspozycje.. Stf - Śro 27 Cze, 2012 mi się podobają np.