Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Zamówienie Grupowe laminatów do Clio
Stf - Nie 10 Cze, 2012 Temat postu: Zamówienie Grupowe laminatów do Clio Panowie - mam typa któy mógłby ogarnąć komplet drzwi w laminacie do Clio. Potrzebuję jednak z 7-8 zamówień żeby temat miał sens (wyrabianie formy). Kto byłby chętny? Cena za komplet ok 800pln.
roj - Nie 10 Cze, 2012
jak tak dalej pójdzie to klio na lawecie będzie przybywać na ułęż
a drzwi Emeryt pewnie weźmie, brakuje mu tych dziesiątych sekundy
Rasputin - Nie 10 Cze, 2012
Oj będzie ci mega trudno uzbierac taką grupke. Nie wiemv czy z 5'ciu się zbierze. Pogadaj z Emerytem może on po przez KRC coś wykombinuje,bo tam powinno być teoretycznie paru chętnych.
Oj widze,że w Wawie buduje się Klio Kiler
BTW jakby ktoś coś zamawiał w K-Tec'u to proszę o info
kaziu1985pn - Nie 10 Cze, 2012
Rasputin, na krc tez bedzie cięzko.
Cassis - Pon 11 Cze, 2012
kaziu1985pn, spróbować można, widzę że Neon coś tam mocno kombinuje. Zawsze jedna osoba do przodu.
Kuner - Pon 11 Cze, 2012
Ja nie chcę ale z racji że mam CLIO to odezwę się w temacie żeby go podbić bo pomysł rewelacja
P.S No chyba że do wyścigów moge sobię prawe drzwi sieknąć takie to pomyślę, ale pierw poczytam regulaminy
Kuner - Pon 11 Cze, 2012
Ja nie chcę ale z racji że mam CLIO to odezwę się w temacie żeby go podbić bo pomysł rewelacja
P.S No chyba że do wyścigów moge sobię prawe drzwi sieknąć takie to pomyślę, ale pierw poczytam regulaminy
GeKo - Pon 11 Cze, 2012
Kuner, w E-1 można, nawet chyba lewe można ale musi być specjalna przekładka z węgla i alu plastru miodu za miliony monet.
EmerytRs2 - Pon 11 Cze, 2012
ogarnąć drzwi, bo klapę będę miał
jakoś, nikt teraz nie neguje
|
|
|