Ktoś widział, albo trafił na jakies info na innych forach, chyba głównie mam tu na myśli bywalców KRC, wszelkie info miło widziane, bo w sobotę zamierzam go obejrzeć.Jacek - Pon 14 Maj, 2012 ale to dwójpycie jest smutne
zostaje czy zmieniasz? co z OC?Loko - Pon 14 Maj, 2012
Jacek napisał/a:
ale to dwójpycie jest smutne
zostaje czy zmieniasz? co z OC?
Dokładam drugie z trzeciej strony
OC podobno się nie traci, ale jak się nie straci to przechodzi na kupującego o ile pozostanie przy nazwisku panieńskim matki, bo jak zarejestruje na swoje to jednak podobno się traci. W sumie to nie wiem jak jest tak tylko słyszałem.Jacek - Pon 14 Maj, 2012 gratki, fajny fur, robi robotę anjas - Pon 14 Maj, 2012 kup se accorda typer
(zaczął kurde za mną chodzić... szkoda, że nie potrzebuję takiej fury)siema - Pon 14 Maj, 2012 anjas, sprzedaj legasia, będzie potrzeba A tak na serio, to jakiego masz tego legasia? (zaczął za mną chodzić)Yarko - Pon 14 Maj, 2012
siema napisał/a:
zaczął za mną chodzić
sprzedajesz clio ? anjas - Pon 14 Maj, 2012
siema napisał/a:
anjas, sprzedaj legasia, będzie potrzeba
legas jest spoko. accord niestety za mały.
Mam kombiaka 2.0 165 kunia. Powolny, ale przyjemny w obyciu. Planuję trochę nim pojeździc.GeKo - Pon 14 Maj, 2012 Loko, A tego z Oświęcimia nie chcesz, ma zrobiony rozrząd wydech z MG i program za 18k.Jacek - Pon 14 Maj, 2012 GeKo,
16.500 a 18.000 helooooołYarko - Pon 14 Maj, 2012 Loko, http://allegro.pl/renault...2345225318.html ?106 - Pon 14 Maj, 2012 jak ma wydech z MG to ja go rezerwuje do czwartkuLoko - Pon 14 Maj, 2012
Słaby przykład. Z tego co kojarze to anglik po przekładce. Ragnotti nie miał tylnej wycieraczki,sprysków ksenonów itp. Janusz - Pon 14 Maj, 2012 odpuść sobie clio sporta... bo niedługo wszyscy będą nimi jeździć
podobno teraz zarabiasz jakąś grubą kasę wiec może kup odrazu m3