Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] prelude do sprzedania
anjas - Śro 14 Mar, 2012 Temat postu: [s] prelude do sprzedaniawystawiona na allegro, do sprzedania bo i tak nie jeździmy w tym sezonie.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany to pewnie można się dogadać.
Aha, prelude jest sprawna, tzn. nic się nie zje.bało itd., bo różne historie słyszalem Janusz - Śro 14 Mar, 2012 jedyna sensowna opcja dla czesia może w koncu gdzieś dojedzieanjas - Śro 14 Mar, 2012
Janusz napisał/a:
jedyna sensowna opcja dla czesia może w koncu gdzieś dojedzie
a to fakt, zawsze dojechała i wróciła na kołach, ale za bumę w gazie raczej się nie zamienimy vitesse - Śro 14 Mar, 2012 jacy Wy mame masz w dowodzie dziadka czy tate?GeKo - Śro 14 Mar, 2012 Mikana ma w dowodzie koma600 - Czw 15 Mar, 2012 hehh karwa moje pasyanjas - Pią 30 Mar, 2012 Last call.
Prawdopodobnie dziś pralka się sprzeda, a do upalania jest to naprawdę dobra opcja, więc jeśli ktoś byłby zainteresowany to dawać znać
Sprzedaje się bez dodatków (kubły, slicki, r888, na stalówkach) za mniej niż średnia krajowa, za mniej niż chodzą kompletne silniki, więc szkoda mi ją oddać w zupełnie obce ręce.
Ale jeśli nie będzie wyjścia i nikt nie chce jej przygarnąć to trudno GeKo - Pią 30 Mar, 2012 te 5 punktowe pasy, to jaki producent? i czy do sprzedania.anjas - Pią 30 Mar, 2012 jeśli pralka pójdzie bez nich to pewnie do sprzedania, ale trzeba poczekać.
Producenta nie pamiętam, kupowałem od komy GeKo - Pią 30 Mar, 2012
anjas napisał/a:
jeśli pralka pójdzie bez nich to pewnie do sprzedania, ale trzeba poczekać.
Producenta nie pamiętam, kupowałem od komy
generalnie interesują mnie jeśli to coś markowego, utracona homo mi nie przeszkadza.anjas - Pią 30 Mar, 2012 na zdjęciach jest OMP, więc to chyba to.pP - Pią 30 Mar, 2012 sory andrzej ale Twoja cena jest nieatrakcyjna
Kenet - Pią 30 Mar, 2012 Ile trzeba zapłacić żeby przebić tego potencjalnego kupca?Anonymous - Pią 30 Mar, 2012 z 50pln powinno wystarczyć Kenet - Pią 30 Mar, 2012 Wiadomo, że 50 zł wiecej, ale do jakiej kwoty mam dołożyć?