Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Kask Sparco YES PELTOR
Kuner - Śro 28 Gru, 2011 Temat postu: [s] Kask Sparco YES PELTOR http://allegro.pl/show_item.php?item=2023889130
Dla HH odbierających osobiście 700 zł.
DLa HH z wysyłką 720 zł
no name - Śro 28 Gru, 2011
Ten lapek i fon w cenie kasku ?
Kuner - Śro 28 Gru, 2011
za dopłata
no name - Śro 28 Gru, 2011
znaczy dla lansu w ogłoszeniu fota
EmerytRs2 - Śro 28 Gru, 2011
fajną promocję kolegom z HH zrobiłeś
106 - Śro 28 Gru, 2011
swietna promocja
faldzip - Śro 28 Gru, 2011
ma on jakas homologacje?
faldzip - Śro 28 Gru, 2011
i jakis rozmiar?
Kuner - Śro 28 Gru, 2011
Rozmiar 62 XL
Homo ta taka aktualna.
Sprzedaje bo pod hansa nie podejdzie
EmerytRs2,106, cena uważam że dobra biorąc pod uwagę że nowy kosztował 2500. Do 3 ligi, górskich czy czech - w sam raz.
GeKo - Śro 28 Gru, 2011
Jak ktoś planuje 3 ligę tylko to polecam, mistrz cicho w nim jest. Niestety nawet STILO z wyższych modeli nie tłumi tak jak ten kask, pomimo tego że konstrukcja ta ma już jakieś 20 lat.
Mick - Śro 28 Gru, 2011
GeKo napisał/a: | mistrz cicho w nim jest. Niestety nawet STILO z wyższych modeli nie tłumi tak jak ten kask, pomimo tego że konstrukcja ta ma już jakieś 20 lat. |
To akurat prawda.
A kuneru, masz juz coś upatrzonego z homo SNELL i klipami do hansa? może coś doradzić?
Kuner - Śro 28 Gru, 2011
Mick napisał/a: | GeKo napisał/a: | mistrz cicho w nim jest. Niestety nawet STILO z wyższych modeli nie tłumi tak jak ten kask, pomimo tego że konstrukcja ta ma już jakieś 20 lat. |
To akurat prawda.
A kuneru, masz juz coś upatrzonego z homo SNELL i klipami do hansa? może coś doradzić? |
NIestety Michale mam i zapewne będę Twoją konkurencją, jak już nie jestem, aczkolwiek obiecałem sobie na HH konkurencji robić Ci nie będę (byłeś pierwszy, a dla mnie moje imie ważniejsze od pieniędzy), a resztą rządzi rynek
P.S Ewentualnie możemy coś po współpracować w sprawie pewnych produktów, ale o tym później i na priv
M - Czw 29 Gru, 2011
biznesy biznesy
no name - Czw 29 Gru, 2011
Kuner napisał/a: | czy czech - w sam raz. |
Do czech to ja mam za darmo
Greg - Czw 29 Gru, 2011
Na gołe klaty!
|
|
|