To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Uniwersalne Szyny SPARCO

Anonymous - Śro 28 Gru, 2011
Temat postu: [S] Uniwersalne Szyny SPARCO
Sprzedam uniwersalne szyny Sparco (takie: KLIK )

Generalnie mistrz opcja, bo można zamontować sobie kubeł i przy okazji mieć regulację.

Ja z tego zrezygnowałem, bo tylko ja jeżdżę MINI i będę miał kubeł przykręcony na stałe.

Cena nowych to 250pln ( jak widać w załączonym linku ), swoje oddam za 125 zł :>

Ryba - Śro 28 Gru, 2011

Wiem, że już decyzja pewnie zapadła, ale kubeł bez regulacji to na prawdę słaba opcja.
Przemyśl to ponownie.

Janusz - Śro 28 Gru, 2011

Ryba napisał/a:
kubeł bez regulacji to na prawdę słaba opcja.
Przemyśl to ponownie.

hmmm.... niby dlaczego?? jeśli samochód użytkuje jedna osoba, regulacja jest kompletnie zbędna :)

Bart - Śro 28 Gru, 2011

Janusz napisał/a:
Ryba napisał/a:
Przemyśl to ponownie.

hmmm.... niby dlaczego?? jeśli samochód użytkuje jedna osoba, regulacja jest kompletnie zbędna :)

+1

w delcie miałem kubeł na stałe zamontowany i nigdy nie miałem potrzeby przestawiania go. Nawet jakimś moim dziewuchom zdarzało się jeździć tym samochodem i było git.

mi - Śro 28 Gru, 2011

pfffff... W seju przez długie lata jeździłem w nieregulowanym kuble, moja też czasem latała (inna sprawa, że dużo mniejsza ode mnie nie jest, a ja siedzę mordą na kierownicy). Teraz też zamierzam założyć bez regulacji fotel, to jedyna słuszna opcja.
qbus - Śro 28 Gru, 2011

Miałem napisać że regulacja jest dla pedałów ale w takim razie to nieprawda :wall:
Ryba - Śro 28 Gru, 2011

Ja osobiście do jazdy codziennej, wole być troszkę bardziej "oddalony" od kierownicy niż podczas "szybszej" jazdy.
Bez regulacji nie wyobrażam sobie jazdy

M - Śro 28 Gru, 2011

Jak ktoś jest szczupły i zwinny to może tak dawać radę :> Inaczej to masakra dla kogoś kto jest misiowaty
Bart - Śro 28 Gru, 2011

ja jestem misiowaty i było dobrze :]
Anonymous - Śro 28 Gru, 2011

misiowaty to ja jestem!!i tez nie mam problemów,choć nie wiem co będzie jak bedzie klatka
vitesse - Śro 28 Gru, 2011

Ryba napisał/a:
Ja osobiście do jazdy codziennej, wole być troszkę bardziej "oddalony" od kierownicy niż podczas "szybszej" jazdy.
Bez regulacji nie wyobrażam sobie jazdy

to Ty jezdzisz codziennie ? mozesz inaczej niz tylko szybka jazda ?

no name - Śro 28 Gru, 2011

Ja bym łykną ale dopiero jak dostanę
fotele to będę mógł potwierdzić na 100%.

Do cc z klatką i fotelem na stałe dosyć
ciężko się wsiada z moim wzrostem
i rozebanym kręgosłupem :/

Anonymous - Czw 29 Gru, 2011

Szyny kolejowe beda jezdzily w pewnym Clio. Do zamkniecia dziekuje polecam sprzedajacego ;)
EmerytRs2 - Czw 29 Gru, 2011

proszę i pozdrawiam.
Greg - Czw 29 Gru, 2011

Janusz napisał/a:
Ryba napisał/a:
Przemyśl to ponownie.

Dokładnie. Nie ma co się pchać w takie wydumki, bo to dodatkowa masa i siedzisz najpewniej trochę wyżej. :)

Jeśli chodzi o wsiadanie to nawet Badi się mieści bez szyn w 106. :P I to z "klatko". ;)