Nath rzucił pomysł na spojlerek do klapy, od v6 /trophy najlepiej Yarko - Pon 19 Gru, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
Nath rzucił pomysł na spojlerek do klapy, od v6 /trophy najlepiej
hehe, to będziecie musieli się uśmiechnąć do Mariusza, żeby Wam udostępnił na wzórwasq - Pon 19 Gru, 2011 podaj panie oreintacyjne kosztaGeKo - Pon 19 Gru, 2011
Yarko napisał/a:
hehe, to będziecie musieli się uśmiechnąć do Mariusza, żeby Wam udostępnił na wzór
He he raczej się nie zgodzi, bo trzeba usunąć dolne mocowania żeby zrobić formę.EmerytRs2 - Wto 20 Gru, 2011 przy zakupie 2 masek do SC/CC, podane było 700,-zł.
Czyli 1-szt. wychodzi ok. 350zł.
tutaj będzie grupowo, na razie nie wiadomo, czekamy na rejestrację osoby, która miałaby się tym zająć.
Anonymous - Wto 20 Gru, 2011 Do MINI też będzie ? EmerytRs2 - Wto 20 Gru, 2011 osobiście Ci zaprojektuję i wykonam, może jeszcze na gwiazdkę dostaniesz
kiedyś na Marywilskiej wykonałem na szybko, skrzydło klapy tylnej do fiesty Rasputina Greg - Wto 20 Gru, 2011 A kto to będzie produkował? Może mój Mikołaj będzie zainteresowany jakimś zakupem... kamil - Wto 20 Gru, 2011 no własnie coś jest do saxo/106 ?kamil - Wto 20 Gru, 2011 raczej do 106 roj - Śro 21 Gru, 2011 widzę że jestem dopisany na wszystko
pisałem, że zastanowię się nad maską bardziej w celu poprawienia rozkładu masy niż odelżania fury, ale jednak olewam sprawę. jak będę mial te 350 to pojadę na ułęż i styknie EmerytRs2 - Śro 21 Gru, 2011 to usuń teraz swój post. okM - Śro 21 Gru, 2011 Emeryt a teraz na spokojnie mam pytanie czy przy okazji tam gdzie robicie maskę by mogli mi zrobić maskę skorupkę do civika (zeby użyć tych samych materiałów przy robieniu grupki żeby wszystkim wyszło taniej)
Mógłbyś się dla mnie o to zapytać?GeKo - Śro 21 Gru, 2011 M, a teraz na spokojnie, myślisz że ktoś kto robi takie rzeczy i ma przerób nie ma pod dostatkiem na bieżąco takich materiałów? 1kg czy 2kg żywicy Ci ceny nie zbiją. jak weźmiesz 3 beczki po 200kg to tak
W Twoim przypadku największym problemem jest to że do Twojej maski trzeba zrobić inną formę.EmerytRs2 - Śro 21 Gru, 2011 problem w tym, że do wykonania trzeba mieć kopyto -patataj
z tego co wiem, koleś dopiero zaczyna ,o niegdy nie robił tego zarobkowo, na razie zajmuje się sc/cc do końca marca.
spytam się.