Vlodarsky - Pon 29 Sie, 2011 Temat postu: [s] ZX 2,0 16V 152KMBuda taka sobie
Belka po regeneracji
Nowe sprzęgło
Dużo nowych gratów w silniku (a sam silnik rozebrany i przygotowany do złożenia - w zestawie komplet części)
Fajnie chodzi - kto miał okazję się ze mną przejechać ten wie
Trzeba złożyć motor - mi brakuje czasu i dlatego wystawiam ogłoszenie. Nie będzie chętnych to złożę i będę jeździł.
Cena za tą kupę złomu to 4 tys. Trzeba włożyć z 500 zł w części.
Kilka filmów które kręcił sam Majk sześcioma kamerami 3HD
Michał - Pon 29 Sie, 2011
Cytat:
Kilka filmów które kręcił sam Majk sześcioma kamerami 3HD
Vlodarsky - Pon 29 Sie, 2011 Michał, wiem Ziom... sorry, że jeszcze się za to nie rozliczyliśmy. Przelew zaraz leci !! Mega robota - dzięki Vlodarsky - Pon 29 Sie, 2011 dobra sprzedany - Marcel wziął
zamykamMichał - Pon 29 Sie, 2011 hhrrhhheheheheheheheVlodarsky - Pon 29 Sie, 2011 Ogłoszenie jest poważne i cały czas aktywne reszta to żarty.no name - Pon 29 Sie, 2011 Gdybyś tydzień temu sprzedawał to już by poszedłVlodarsky - Pon 29 Sie, 2011 nawet z rozebranym silnikiem ? to fakt żałuję, że zwlekałemno name - Pon 29 Sie, 2011
Vlodarsky napisał/a:
nawet z rozebranym silnikiem ?
Tak, mam sąsiada mechanika piętro niżej.Vlodarsky - Pon 29 Sie, 2011 No to jestem kubas - Pon 29 Sie, 2011 Brałbym, ale podobno dach przecieka...vitesse - Pon 29 Sie, 2011 a czemu akurat 152 konie to jest ten slynny AVAC?kubas - Pon 29 Sie, 2011
Buda taka sobie
Belka po regeneracji
Nowe sprzęgło
Dach nie przecieka, ale tak naprawdę nie przecieka, nie jest tak, że piszę, że nie przecieka, a faktycznie przecieka
Podłoga cała
Więcej zdjęc na maila
Gabinet
Nie odpisuje na maile
Od starszego pana rocznik 24
Dużo nowych gratów w silniku (a sam silnik rozebrany i przygotowany do złożenia - w zestawie komplet części)
Fajnie chodzi - kto miał okazję się ze mną przejechać ten wie