Jacek - Śro 24 Sie, 2011 Temat postu: [K] Piwopoproszę tylko o esperckie espertyzy
jak dla mnie nr jeden
po ośmiu wymiotuję po dziesiątym żygamGaydek - Śro 24 Sie, 2011 jak dla mnie numer jeden
pum - Śro 24 Sie, 2011
ewentualnie jako wydumki jak ktoś lubi posmak pszenicznego browara (ale niekoniecznie pszeniczne jako pszeniczne)
no name - Śro 24 Sie, 2011 Ja tylko LECH
chociaż w pracy leje Żywca i Królewskie michool_vt - Śro 24 Sie, 2011 mialem nadzieje, ze bedzie jakies zaproszenie na browara etc... ehh
ps. tez lecha preferujerasta - Śro 24 Sie, 2011 Właśnie wróciłem z Chorwacji, Ozujsko i Karlowacko robią robotę
Acha - Peroni jest dla gejów Bart - Śro 24 Sie, 2011 tylko redds, tylko jabłkowy!
ps. redds jest dla pedałów Kamill - Śro 24 Sie, 2011 Mimo ze niepasteryzowane to nie zamula po kilku butelkach jak np żywe.
Ale i tak nie ma podejscia do
Kamill - Śro 24 Sie, 2011
rasta napisał/a:
Właśnie wróciłem z Chorwacji, Ozujsko i Karlowacko robią robotę
Piłem Karlowacko na Chorwacji w takich butlach 1L plastikowych, wchodziło w duzych ilościach na gładko Jacek - Śro 24 Sie, 2011 no i jaki ładny temat..
co do zaproszenia na piwo to u mnie zawsze czeka zimny kapselek!Yarko - Śro 24 Sie, 2011 Barejka - Śro 24 Sie, 2011 Perla najlepsza Jacek - Śro 24 Sie, 2011 bardzo przyjemnie wchodzi
martin.h - Śro 24 Sie, 2011 Każde zimne piwo wchodzi przyjemnie w taką pogodę jak dziś
Dla mnie numerem 1 jest:
Z zagranicznych jeszcze Heineken.
Z polskich Tyskie i bardzo ostatnio polubiłem Łomżę Eksport.KarQ - Śro 24 Sie, 2011
Barejka napisał/a:
Perla
Owszem ale chmielowa pils, lub łomża niepasteryzowana: