To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Odnośnie "wykrzewiania" "terroryzmu"

M - Sob 22 Lip, 2006
Temat postu: Odnośnie "wykrzewiania" "terroryzmu"
http://poland.indymedia.o...l?comments=true
saxorulez - Sob 22 Lip, 2006

propaganda....
M - Sob 22 Lip, 2006

saxorulez napisał/a:
propaganda....

Dlatego ze nie jest to link z onetu, dobrze rozumiem?

saxorulez - Sob 22 Lip, 2006

nie.. ze propaganda działą w Izraelu.. tak samo jak i unas że PiS jest wspaniały...
Jakarti - Nie 23 Lip, 2006

moim zdaniem jak cos takiego dzieje sie naprawde to ludzie musza byc ostro pojebani.. chociaz z drugiej strony patrzac gdybym urodzil sie 50 lat wczesniej to tez bym chetnie podpisal pocisk do hitlerowskich niemiec.. do dziecka, kobiety czy dziadka.. co nie zmienia faktu, ze to wszystko powinno wygladac troszke inaczej..
k-mart - Nie 23 Lip, 2006

nienawisc i agresja niestety od zawsze sa w ludzkiej naturze. a najdziwniejsze to ze caly swiat siedzi z palcem w dupie i sie przyglada obecnej sytuacji
Loko - Pon 24 Lip, 2006

Moim zdaniem tez coś lipnie to wygląda, jakieś takie naciągane.
M - Pon 24 Lip, 2006

Loko napisał/a:
Moim zdaniem tez coś lipnie to wygląda, jakieś takie naciągane.

Oczywiscie wszystko naciagane... katyn tez naciagany :)
Tylko holokaust prawdziwy i okrutny :)

Loko - Pon 24 Lip, 2006

Prawda jest taka, że ani Ty ani Ja nie bedziemy wiedzieli jaka jest prawda :) . Każdą informacje z prasy,a z internetu w szczególności należy podzielić przez 2 i wtedy może będzie cześc prawdy, a może i nie. Nie mozna bezkrytycznie wieżyć jakiemuś portalowi informacyjnemu. Wszystkie media opierają się na sensacji, bez tego by nie istnaiły, a te zdjęcia wyglądaja na mocno wystylizowane.
M - Pon 24 Lip, 2006

Loko napisał/a:
Prawda jest taka, że ani Ty ani Ja nie bedziemy wiedzieli jaka jest prawda :) . Każdą informacje z prasy,a z internetu w szczególności należy podzielić przez 2 i wtedy może będzie cześc prawdy, a może i nie. Nie mozna bezkrytycznie wieżyć jakiemuś portalowi informacyjnemu. Wszystkie media opierają się na sensacji, bez tego by nie istnaiły, a te zdjęcia wyglądaja na mocno wystylizowane.

Tak jak i zgliszcza bejrutu zapewne :554:

Loko - Pon 24 Lip, 2006

Boże nie dogadasz się :D :D Rozmawiamy o tych konkretnych zdjęciach, nie o katyniu, holokauście, czy wizycie na marsie. Ty uważasz ze one są realne no i ok, mozesz tak uważac, ale ja uważam ze to jedna wielka kicha i chyba też moge tak uważać?
M - Pon 24 Lip, 2006

Loko napisał/a:
Boże nie dogadasz się :D :D Rozmawiamy o tych konkretnych zdjęciach, nie o katyniu, holokauście, czy wizycie na marsie. Ty uważasz ze one są realne no i ok, mozesz tak uważac, ale ja uważam ze to jedna wielka kicha i chyba też moge tak uważać?

A kto Ci napisal ze nie mozesz?

Loko - Pon 24 Lip, 2006

Wprost nikt, ale na każde słowa krytyki, ze zdjęcia są lipne, nieprawdziwe odpowiadasz w formie ataku. Tak jak bojówkarz radja maryja, tylko informacje z jego żródła są autentyczne, tylko to co on uważa realne, a każdy kto myśli inaczej myli się, nie ma racji.
M - Pon 24 Lip, 2006

Loko napisał/a:
Wprost nikt, ale na każde słowa krytyki, ze zdjęcia są lipne, nieprawdziwe odpowiadasz w formie ataku. Tak jak bojówkarz radja maryja, tylko informacje z jego żródła są autentyczne, tylko to co on uważa realne, a każdy kto myśli inaczej myli się, nie ma racji.

Po prostu mam swoje zdanie i moge go bronic jesli tak uwazam.
To ze mam taki poglad na to powoduje ze zostalem nazwany bojowkarzem RM?
Oni tłuką kogo chcą i cały świat się przygląda biernie... tak jest zawsze.
Raz nawet zatopili okręt US na morzu srodziemnym i zginela czesc zalogi i stany im zlego slowa nie powiedzialy :)
Ale peace, nie chce tu robic wojen zadnych. HH to przyjazne miejsce.
Hawgh.

Loko - Pon 24 Lip, 2006

Spoko spoko, żadnych wojen nie robimy tylko dyskutujemy :) , nie zostałęś nazwany bojówkarzem rm, tylko to w jaki sposób bronisz swojego poglądu przypomina mi zachowanie wyzej wymienionych osobników :) Czasem lepiej wyrazić sowje zdanie i zostawić je, kto będzie chciał to się przychyli do niego, a tak jakby każdy zaczął bronić swojego zdania do ostatniej kropli krwi to byłby niezły mętlik, bo jak wiadomo ile ludzi tyle poglądów.