HH.ORG na Torze - [KJS]Tor Radom - 10 września ( sobota )
no name - Czw 11 Sie, 2011 Temat postu: [KJS]Tor Radom - 10 września ( sobota )Witam, tor w Radomiu znacie więc nie będe się rozpisywał za bardzo.
Opłata za jakieś 8 godzin polatania na tym torze to 130zł
wraz z wykupieniem dodatkowego ubezpieczenia na auto.
( cena wyliczona jest na 25 samochodów )
Tutaj do wydrukowania i wypełnienia regulamin korzystania z toru.
http://automobilklub.rado...n_samochody.pdfAnonymous - Czw 11 Sie, 2011 ja się piszę. do kiedy trzeba przelać kasę aby mieć miejsce?
pozdr!anjas - Czw 11 Sie, 2011 wstępnie rezerwuję
anjas/mikan - prelude red ból.no name - Czw 11 Sie, 2011 Nie będę oryginalny i napisze że jak najszybciej bo muszę dozbierać skład,
więc im szybciej tym lepiej i pewniej z miejscami.
Został już tylko miesiąc do polatania.Anonymous - Czw 11 Sie, 2011 przelew poszedł i dodaje termin do kalendarza no name - Czw 11 Sie, 2011 w pierwszym poście będę uaktualniał listęPiTT - Czw 11 Sie, 2011 wchodzę w to!
będzie okazja przetestować nowy zakup M - Czw 11 Sie, 2011 Rezerwuje prawy u PiTTa (da rade?)PiTT - Czw 11 Sie, 2011
M napisał/a:
Rezerwuje prawy u PiTTa (da rade?)
spox
miejsce powinno być
wiem ze Carlos na bank chcial jechac no i Kamil, ale namówię go dzisiaj żeby się wpisał PiTT - Czw 11 Sie, 2011 no i musze pomyslec czym pojade Barejka - Czw 11 Sie, 2011 gdzie jest lista do wgladu, ja sie pisze na milion procent moze ewentualnie drugie 106 no name - Czw 11 Sie, 2011 Lista będzie w pierwszym poście po wpłatach,
będzie wtedy konkret a nie tylko ochota pum - Czw 11 Sie, 2011 byś mnie wpisał na listę - bo kasę zapewne na koncie masz no name - Czw 11 Sie, 2011 Cię wpisze chociaż mam Cię na innej liście Barejka - Czw 11 Sie, 2011 no name, i o mnie nie zapomnij