Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - seicento S
pit - Pią 03 Cze, 2011 Temat postu: seicento S http://allegro.pl/show_item.php?item=1650156412
Seicento w wersji S, granatowy metalik. Data rejestracji 1999 grudzień!
Auto w dobrym stanie technicznym. Kupiony od starszej Pani. jestem trzecim właścicielem pierwszym była mama starszej Pani
100% sprawne, wszystko działa. Posiada zarysowania i jakieś odpryski lakieru. Auto kupiłem trzy miesiące temu do pracy ale zarabiam wiecej niż myślałem wiec mogę pozwolić sobie na większe auto.
Generalnie polecam, całkiem dynamiczne autko które pali 6-8 litrów, skręca, hamuje, przyspiesza.
Po za kupie (czyli jakieś 3tyś km temu) wymieniłem amortyzatory + sprężyny, filtr powietrza, głośniki
Konrad - Pią 03 Cze, 2011 Temat postu: Re: seicento S
pit napisał/a: | Auto kupiłem trzy miesiące temu do pracy ale zarabiam wiecej niż myślałem wiec mogę pozwolić sobie na większe auto. |
Szpaner i handlarz
pit napisał/a: |
Po za kupie |
mówi się poza kupą.. Ale niech się wypowiedzą eksperci od kupy
pit - Sob 04 Cze, 2011 Temat postu: Re: seicento S
konradone napisał/a: |
pit napisał/a: |
Po za kupie |
mówi się poza kupą.. Ale niech się wypowiedzą eksperci od kupy
|
gratuluje wygrywasz
Aha i zapomniałem dopisać że spisuje się świetnie również jako rodzinne kombi. Bo to wsumie jest kombi
Jacek - Sob 04 Cze, 2011
już chciałem klikać ale zobaczyłem tę czwórkę przed trzema dziewiątkami
vitesse - Sob 04 Cze, 2011
wywyal z opisu ze skreca i hamuje!
w tym momencie ktos pomysli ze upalane
Jacek - Sob 04 Cze, 2011
i dołącz wynik z hamowni w krk
was79 - Sob 04 Cze, 2011
nie ma pięczątki trzech króli: był tylko kaken i bulix, a brakuje majera i się nie liczy
NBL - Pon 06 Cze, 2011
pit napisał/a: | Kupiony od starszej Pani. jestem trzecim właścicielem pierwszym była mama starszej Pani | LOL@! to trzeba dopisać do nowomowy handlarzy! tego jeszcze nie
byo!
|
|
|