HydePark - Czyje to saxo?
saxorulez - Nie 16 Lip, 2006 Temat postu: Czyje to saxo?
widziane w zeszłym miesiącu na nałęczowskiej
Dariano - Nie 16 Lip, 2006
Adasia musisz zapytac poznawalem sie z tym kierowca tego saxo ale zapomnialem jak ma na imie byl u adamant kiedys bylem i ja wtedy w porzadku koles poprosil mnie o przewiezienie to go przewiozlem
saxorulez - Nie 16 Lip, 2006
ja mysle ze to od nas ktoś... tylko ise nie przypucował fotam i jeszcze..
Peter - Nie 16 Lip, 2006
czy to g....00?
PS nie no, nie mam juz mojego opisu o kalibracji :570:
Anonymous - Nie 16 Lip, 2006
saxofona gd widziałam i mówie z pewnością to jest jego bryka
Vlodarsky - Nie 16 Lip, 2006
w opisywanych killach masz mój wyścig z nim zobacz bo niezłą furą się z nim łapałem
Loko - Pon 17 Lip, 2006
No, no widać dobraą ręke, juz fura zaczyna lepiej wygladać niż na zdjeciach z ogłoszenia, jeszcze tylko te brewki.
Vlodarsky - Pon 17 Lip, 2006
już niewiele zostało nakładki na pedały i dywaniki
Anonymous - Pon 17 Lip, 2006
tak, przyznaję się to moje Saxo. Aktualnie przemieszcza się na blachach z Monte-Carlo albo Dubaju, są różne wersje. Brewki na razie zostają, bo szukam oryginalnego grill'a do fazy I po liftingu i wtedy usunę całą Cepelię.
Dzięki Dariano za podwózkę! Miałem później sny jak po oglądaniu spawania okrętu w dzieciństwie...
Loko - Pon 17 Lip, 2006
Tu spróbuj spytać http://moto.allegro.pl/sh...?item=114614352
dobra, przekonaliście mnie - zdejmuję dziś te brewki dzwoniłem na szrot w sprawie grill'a (dzięki za namiar!), szukają.
Peter - Pon 17 Lip, 2006
no zaczyna robic sie pieknie bo auto widzialem na zywca i sie tak swiecilo ze hoho
na szrocie niestety oryginalnego grilla brak.
Fura się tak świeci po standardowych usługach myjni Clean Car (25 zł), przy Geancie na Ursynowie, W-Wa Puławska. Polecam!
Jak tylko będzie się czym pochwalić, to zamieszczę foty w Pimpie
|
|
|