Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] akcesoria rajdowe itp.
qbica - Nie 22 Maj, 2011 Temat postu: [s] akcesoria rajdowe itp.Mick może zorganizować jakiś zakup grupowy akcesorii rajdowych więc zapraszam do zakupów ja się troche spieszę więc skorzystam z inne oferty ale gorąco polecam zakupy u MickaMichał - Nie 22 Maj, 2011 nawet nie czytałem, kupuje wszystko !!Michał - Nie 22 Maj, 2011 narty macie ?Michał - Nie 22 Maj, 2011 szukam także narożnika BARTOSZ , model LTL , jakby co to pwqbica - Nie 22 Maj, 2011 temat zmierza w dobra strone Mick - Nie 22 Maj, 2011 Poprosiłem Qbicę o otwarcie tematu, bo ja mam teraz sporadycznie dostęp do internetu (jestem we Włoszech).
Qbica jest chętny na zakup Kasku OMP STAR.
Jeśli kilka osób się jeszcze zbierze, to za 240 PLN będzie kask + ewentualne koszty przesyłki.
Oczywiście wszelkie inne akcesoria rajdowe również wchodzą w grę ale to może jak założę odrębny temat.Jakarti - Nie 22 Maj, 2011
Mick napisał/a:
jestem we Włoszech
a ja mieszkam na granicy włoch i mam stały dostęp do netu Meehow - Nie 22 Maj, 2011 OMP Jet 10 bez lub z interkomem w jakiej cenie ?CHRZANEK - Nie 22 Maj, 2011 Pytanie o Cenę:
Najtańszy kask z homo i z klipsami pod hansa ? (rozm L)
Najtańsze rękawice z homo (rozm 9)
Najtańsze buty z homo (rozm 42)206 Gti - Nie 22 Maj, 2011 Polecam zakupy u Micka - załatwił mi eibach pro kit do Mercedesa SLK 350 w 4 dni -
Pełna profeska. Pełna. Super wszystko idelanie!!!
miałem tu coś napisać ale nie napisze- w kazym bądź razie -Kuner - Nie 22 Maj, 2011 Najtansze buty OMP z homologacją rozmiar 45 - koniecznie czarne qbica - Nie 22 Maj, 2011 http://akcesoria.rajdowe.com/ adres sklepu MickaCHRZANEK - Nie 22 Maj, 2011 Stronka chyba jeszcze jest na etapie budowy.
Al jak będa dobre zeny to i klientela będzie Greg - Pon 23 Maj, 2011 Ja będe chciał kupić te rękawiczki o których Ci Micku pisałem.
Ponadto niedługo będę potrzebował: 1 bądź dwa kubły (pewnie Bimarco Futura), boczne mocowania (bo belki mam), kierę zamszową z odsadzeniem. I to chyba tyle z planowanych zakupów tego typu.
rzecz jasna wszystko będzie zależało od budżetu, ale te graty na bank będę chciał kupić. Rozglądam się też za jakimiś używkami, a zadecydować będę mógł znając ceny.
Myślałem tez o pierdołach typu mocowanie koła zapasowego itp. ale chyba nie ma sensu póki co - albo się to wyspawa i tyle. Mick - Pon 23 Maj, 2011 Dzięki za zainteresowanie adresu sklepu na razie nie chciałem podawać, bo jest na etapie budowy
Generalnie adres mailowy do mnie to sklep@rajdowe.com i tam piszcie z zamówieniami Będę odpisywał jak szybko się da.
Teraz jestem na urlopie, ale postaram się to ogarnąć.